Den komfortabla endagslinsen everclear Air

Lyxig premiumlins för månadsbruk

Har du eftersökt kombinationen av månadslinser, bra pris och premiumkomfort utan att finna ett vettigt alternativ? Nu presenterar everclear AIR lösningen på dilemmat genom en komfortabel premiumlins för månadsanvändning.

Månadslinsen everclear AIR är en exklusiv kontaktlins i premiumsegmentet som erbjuds till ett riktigt bra pris. Perfekt för dig som önskar bekväma linser utan att de för den sakens skull behöver kosta en mindre förmögenhet.

För dig som vill ta vara på varje ögonblick i livet och maximera dina intryck rekommenderas en komfortlins. På så vis slipper du onödiga distraktioner som stjäl uppmärksamhet från din vardag.

Skillnaden mellan premium- och standardlinser

Vad innebär det egentligen att bära en premiumlins istället för en standardlins? Den största skillnaden är komforten, som är mycket högre hos premiumlinser än bland ordinära linser. Genom materialet silikonhydrogel andas linserna från everclear Air utan problem, vilket gör dem skönare att bära samtidigt som de motverkar torra ögon i slutet av dagen.

perfekt val vid mycket skärmtid

Eftersom evercear AIR motverkar torra ögon är den perfekt att använda i torra miljöer. Med andra ord är den en välkommen hjälp för dig som tillbringar mycket tid vid hårt luftkonditionerade kontor. Men också för personer som spenderar långa tider framför mobil- och datorskärmar. Känner du igen dig?

Satsa på det som är viktigt för dig. Med premiumlinser kan du enklare uppnå dina mål utan att behöva oroa dig för skavande linser eller torra ögon.

Få UV-skydd på köpet

Kontaktlinsen har även ett lättare UV-skydd som skyddar mot solens farliga UVA- och UVB-strålar. Mycket praktiskt för dig som vistas mycket utomhus och vill ha ett grundläggande skydd för dina ögon. Vi rekommenderar dock att komplettera med solglasögon för ett fullgott skydd.

PASSAR EVERCLEAR air DINA ÖGON?

Vill du prova everclear AIR? Linsen fungerar perfekt för dig som redan använder någon av linserna  Biofinity, Avaira Vitality, Air Optix Aqua, Air Optix Plus HydraglydeAir Optix Ex,  PureVision,PureVision 2 HD eller UltraSom alltid när det kommer till dina ögon rekommenderar vi  ett optikerbesök innan du genomför ett byte till en ny linsmodell.

Behöver du hjälp med att hitta rätt styrkor eller bara har frågor om linsens prestanda? Kontakta din optiker eller vår kunniga kundservice på telefon 020-23 20 20.

Kort om everclear AIR!

  • -MÅNADSLINS I PREMIUMKLASSEN

    -MAXIMAL KOMFORT

    -MOTVERKAR TORRA ÖGON

    -PRISVÄRD

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

 Tillbaka till magazine