Kvinna med linser.

Premiumlins fixar krävande vardag

Bristande komfort är en vanlig anledning till att man är missnöjd med sin lins. Men nu finns en helt ny lins som klarar av vardagens utmaningar och vars teknologi arbetar i symbios med ögat. Läs om den nya premiumlinsen ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe.

Linser är ett fantastiskt alternativ till glasögon. Frihetskänslan är något som många uppskattar. Men tyvärr är inte alla linsanvändare nöjda med de linser de idag använder. Det kan till exempel röra sig om känslan av torra eller trötta ögon.

Man med linser framför dator.Sitter du ofta framför en skärm? Då kan ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™-linsen vara rätt för dig. Den har designats för att hjälpa till att hålla tårfilmen stabil och motverka trötta och torra ögon så att komforten behålls under hela dagen. 

Om du, precis som många andra linsanvändare, känner igen problemen finns det en ny lins som du definitivt borde prova! En lins som klarar vardagens krävande miljöer och situationer: nämligen premiumlinsen ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ – framtagen av linsmästarna Johnson & Johnson Vision.

En lins som klarar vardagens utmaningar

Många linsbärare anger bristande komfort som en av de största anledningarna till att de slutar använda linser. Det gäller både den initiala komforten när linsen sätts i, men också hur komforten förändras under dagens gång.

Torra och trötta ögon anses vara de största bovarna. Framförallt om man lever ett aktivt liv där man vistas i flera olika miljöer, men även om man, som den moderna människan ofta gör, spenderar mycket tid framför en skärm.

Oavsett om du är aktiv eller stillasittande är behovet detsamma – du behöver en lins som hjälper till att ta hand om ögonen.

därFÖR är ACUVUE OASYS 1-DAY RÄTT FÖR DIG

ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ är specifikt framtagen för att motverka trötta och torra ögon och erbjuder dessutom en utomordentlig komfort samt att den är föredömligt lätthanterlig.

Designen, som har ögonen i fokus, gör att linsen arbetar i symbios med hur ögat fungerar.  HydraLuxe™-teknologin kan vara perfekt för dig som:

  • Vill ha en lins som ger dig komfort under hela dagen
  • Vill ha en lins som du kan lita på
  • Känner att ögonen känns trötta eller trötta
  • Spenderar mycket tid framför en skärm
  • Spenderar mycket tid i varma och torra miljöer eller miljöer med luftkonditionering
  • Ofta byter miljö

Känner du att du passar in på några av punkterna ovan är ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ rätt för dig, och kan bidra till att du kan leva ut din dag till fullo.

Vi rekommenderar en tillpassning av linserna hos en optiker innan användning. Se våra samarbetsoptiker här

ACUVUE®, ACUVUE OASYS® 1-Day och HydraLuxe™ är varumärken som tillhör Johnson & Johnson Services Inc. © Johnson & Johnson AB 2017. VI1098


Och du, kom ihåg att du kan alltid ringa eller chatta med vår prisbelönta kundservice om du har frågor eller funderingar.  Du når oss på 020-23 20 20.

Mille Lansburgh

Mille Lansburgh

Redaktör LensWay

”Ord är laddade pistoler”, sa Jean-Paul Sartre. Och han har givetvis rätt. Försöker skriva med sprängkraft och inte krångla till det i onödan. Att skriva om optik handlar om att inspirera och vägleda. Få dig att kunna uppleva varje ögonblick!

  Tillbaka till magazine