lensway rabattkoder och rea

LensWay rabattkod & rea

LensWay rabattkod

Rabattkoder är inte en nödvändighet hos LensWay. För vi har alltid låga priser. På LensWay.se ser du alla aktuella rabatter.

Erbjudanden till återkommande kunder

Hos oss får återkommande kunder rabattkoder och erbjudanden till ännu lägre priser via email eller sms. Vi är måna om våra kunder och vill erbjuda linser, glasögon och solglasögon till bra priser som du har råd med. Vi har en nöjdhetsgaranti för att du ska känna dig trygg att handla, och skulle det vara något problem med dina varor så har vi även gratis retur. Dessutom har vi en prisgaranti. Hittar du samma vara hos någon annan till ett lägre pris så matchar vi det!

LensWay rabatt

Hos LensWay är det ofta rea, och du hittar den just nu pågående solglasögon rean här. Är det billiga kontaktlinser du är ute efter så har vi alltid populära varumärken till låga priser.

Är du mer intresserad av ett par billiga glasögon så har vi ett grunderbjudande som är svårslaget. Du får enkelslipade glasögon från 295 kr och progressiva glasögon från 995 kr.

LensWay studentrabatt

LensWay har ett samarbete med Mecenat för att kunna erbjuda studenter synhjälpmedel till bra priser. För att ta del av LensWays student rabatt loggar du in på din Mecenat-sida och söker på ”LensWay” i sökrutan för att se alla de just nu pågående rabatterna för studenter.

Fri frakt till studenter

Via Mecenat får studenter även fri frakt på alla beställningar. Erbjudanden gäller linser, linstillbehör, glasögon och solglasögon från välkända varumärken.

Populära produkter

Kolla in våra priser på storsäljare som dessa. Det pågående reapriset ser du på produktsidan.

Låga priser innan rabattkod och rea

Även om LensWay erbjuder rabattkoder och reor så har vi alltid ett lågt grundpris. Vår vision är att erbjuda synhjälpmedel till rimliga priser som folk faktiskt har råd med. Har du några frågor kan du alltid kontakta vår kundservice via chatten på sajten, via email eller telefon. De kan ge råd om din beställning och svara på alla eventuella frågor du kan ha om våra produkter.

Sara

Sara

  Tillbaka till magazine