Besök LensWay Lab Store

NYHET: LensWay Lab Store

Vill du prova dina favoritglasögon innan du slår till? Kom då och besök vår butik på Österögatan 4 i Kista så hjälper vår trevliga och kunniga personal dig att hitta dina nya, prisvärda glasögon!

Här är några bra anledningar varför du ska besöka vår nya Lab Store.

1. Testa bågar på ett enkelt sätt

Är du osäker på vilka bågar som passar perfekt till just din ansiktsform? Lugn! I vårt showroom kan du ta god tid på dig att prova alla våra 600 glasögon. Vår kunniga personal hjälper dig så klart!

2. Har du redan glasögon? Då behöver du inget recept!

Om du redan är glasögonbärare så behöver du inte göra en synundersökning och ta med dig ditt recept för att handla glasögon hos oss. I LensWay Lab Store kan vi nämligen kopiera ditt recept från dina nuvarande bågar i vår coola glasögonkopiator.

3. Vi kan justera dina bågar!

Tycker du att dina nya glasögon inte sitter perfekt? Glider de ner? Har du nässadlar som gjort att bågarna hamnat lite på sniskan? Känns bågarna för snäva? Vi kan hjälpa dig att justera bågarna så att de sitter helt perfekt!

4. Flexibla köp- och betalningsmöjligheter

Vill du vänta lite med att lägga en beställning så går det alldeles utmärkt! Alla bågarna du kan prova i LensWay Lab Store finns så klart på vår hemsida, och du kan köpa de när du vill!

Hur kan ni hålla så låga priser?

Vår vision är att erbjuda glasögon som alla har råd med. Genom egen tillverkning av både bågar och glas, och utan traditionella butiker har vi gjort det möjligt. Nu kan du få design, funktion och kvalitet till ett lågt pris.

Enkelslipade glasögon 295 KR
Progressiva glasögon 995 KR

Priserna inkluderar båge, glas och ytbehandling

Om LensWay Lab Store

Du hittar oss på Österögatan 4 i Kista, Stockholm.
Våra öppettider är: söndag – torsdag kl. 10:00-18:00

Och du, välkommen!

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

LensWays självutnämnda modeexpert och trendspanare #1. Anser att "stil är ett sätt att säga vem man är utan att behöva yttra ett ord" som designern Rachel Zoe sade.

  Tillbaka till magazine