Man dricker kaffe

Köp optikerns linser hos oss istället

Det är vanligt att optikkedjorna rekommenderar sina egna linser som är svåra att hitta någon annanstans. Men med hjälp av vår smarta konverteringstabell kan du enkelt köpa exakt samma lins i vår butik, där den säljs under sitt ursprungliga namn.

Kanske har du nyligen provat ut ett par linser hos din optiker? Eller så har du använt linser ett tag och på senare tid börjat intressera dig om det går att köpa samma linser billigare någon annanstans?

Oavsett om du bara tycker det är enklare med onlineköp eller om du är intresserad av mer konkurrenskraftiga priser så har vi lösningen. Optikerns kontaktlinser står nämligen att finna även i vårt sortiment.

Hur hittar jag mitt linsmärke?

Så hur ska du göra om optikern rekommenderat en lins som är svår att hitta i andra butiker än optikerns egen?  Lösningen är egentligen väldigt enkel men det kan vara lite klurigt innan du förstått hur det går till.

Tillverkarnas linser säljs nämligen under ett annat varumärke än det som saluförs hos optikkedjorna (då dessa döper om originallinserna för att skapa sina ”egna” linsmärken). Men bara lugn, vi har lösningen på hur du går tillväga för att på ett smidigt sätt handla samma linser i vår onlinebutik.

Genom vår konverteringstabell nedan blir du guidad så att du hittar rätt lins på nolltid.

Ovanför ser du ett utdrag från vår konverteringstabell. Här listas optikkedjornas linsmärken men även deras motsvarighet i blå text (tillverkarnas namn på originalprodukterna). 

Lensway – En oberoende aktör

Lensway och LensWay Group har inget samband med andra optikerkedjor eller med linser som säljs under optikerkedjornas egna varumärken. Optikerkedjornas namn och varumärken används för att du som konsument skall kunna hitta motsvarande lins under tillverkarens varumärke.

Sugen på att handla optikerkedjornas linser hos oss framöver? Klicka och få tillgång till den kompletta tabellen med alla omdöpta linser i vårt sortiment. Lycka till!

Om du fortfarande har frågor eller känner dig osäker går det jättebra att kontakta vår kunniga kundservice på telefon 020-23 20 20.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine