Halloweenlinser – en monstersuccé

Strunta i Scream-masken på Halloween och satsa på en mer originell outfit med hjälp av färgade linser. Här bjuder vi på läskigt bra inspiration.

Halloween närmar sig med stormsteg. Du vill säkert också gå på den där galna festen precis som alla andra , men tycker det är svårt att hitta en bra outit.  Ett bra sätt att maxa vilken utklädnad som helst är vad vi kallar för Impressions – det vill säga linser med mönster eller i chockerande färger. Här listar vi några av våra favoriter tillsammans med förslag på lämplig utklädnad.

Diana från tv-serien v

Gröna halloweenlinser.

Har du en förkärlek för reptiler och tv-serier från 80-talet? Perfekt. Då finns ett par passande linser i en exotisk grön färg. Dessa förvandlar dig till en modern och läskigare variant av Diana från dem populära tv-serien V!

Benrangel med stirrande ögon

Man med skeletmålat ansikte och gula linser.

Släpp fram skelettet ur garderoben och matcha med ett par gula linser.  Vi lovar att du kommer få det dödsroligt samtidigt som din omgivning kommer frukta dig. Zombielinserna finns i en läskig grön, röd eller gul färg.

CatWoman eller simba?

Kvinna med halloweenlinser.

Med våra kattlinser tar du din kattdräkt till en helt ny nivå, oavsett om du är Simba eller Cat Woman. Linserna finns i färgerna rött, vitt och gult.

blodig Steampunker med hypnotisk blick

Man med halloweenlinser

Vissa linser är kanske lite för galna för sitt eget bästa, och kanske kan vara svårt att kombinera med en utklädnad. Men en sak är säker: de får dig att sticka ut. Vad sägs om en härlig tusensköna, en fräck smiley, spindelnät eller självaste Darth Mauls ögon? Troligtvis inget för tinderdejten men garanterad succé på Halloween.

Tänk på! Alla dessa linser kommer utan styrka och fungerar för både ljusa och mörka ögon, din naturliga ögonfärg kan dock påverka resultatet. Vissa av linserna kan försämra din sikt något under tiden du bär dem. Du kan använda linserna i upp till en månad. För maximal hållbarhet, hygien och komfort bör du använda dig av ögondroppar och linsvätska.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine