Nicole Falciani i vinterlandskap.

Hallå där,
Nicole Falciani!

Lär känna Instagram-stjärnan och vår nya kompis Nicole Falciani, som synts i flera LensWay-samarbeten här i vinter. Här avslöjar hon sina hemliga framtidsdrömmar, vem som är Sveriges bäst klädda person samt vad hon och Erik Saade gör hemma i tv-soffan.

För någon som levt under en sten de senaste fem åren, vem är du?
– Jag heter Nicole och har jobbat med sociala medier de senaste 5-6 åren. Allt från blogg och Instagram till YouTube. Jag har också haft en realityserie på SVT som hette Nicole och Chloé där de följde oss och visade allt jobb som ligger bakom bakom våra sociala medier.

Vad hade du sysslat med om du inte blivit stor på Instagram och med din blogg?
– Jag tycker det är kul att jobba med media, så jag hade kanske jobbat med marknadsföring? Eller kanske med något inom teater? Ja, jag hade nog satsat mer på det i alla fall.

Är ni en enda stor lycklig familj av bloggdrottningar och Instagram-stjärnor eller är den svenska influencerscenen full av drama?
– Jag umgås inte med så många andra i min bransch, kanske för att jag tycker det är skönt att skilja arbetsliv och privatliv. Det känns som att bloggare är ganska sjyssta mot varandra, den världen är så pass liten. Däremot kan det vara lite tuffare på YouTube. Där har folk hängts ut mer i olika videos. Så det beror nog lite på vad man håller på med.

Nicole Falciani

Sitter du och din pojkvän (Eric Saade reds. anm.) och tittar på Så mycket bättre tillsammans? 
– Ja det gör vi faktiskt. Vi får se avsnitten lite innan alla andra. Och nej, vi har inte missat ett enda.

Vilket TV-program drömmer du själv om att delta i?
– Jag har ju sagt hur länge som helst att jag måste få vara med i Let’s Dance. Jag är extremt dålig på att dansa så det vore en kul utmaning att tvingas dansa flera timmar per dag. Väntar fortfarande på en förfrågan, vi får hoppa att producenten läser Magazine LensWay

Vem är Sveriges bäst klädda person?
– Alicia Wikander! Jag tycker hon har en väldigt bra och varierad stil. Alicia verkar dessutom inte vara ett dugg rädd för att ta på sig annorlunda grejer. Förra året på Oscarsgalan bar hon en GUL klänning. Det var extra kul att hon vågade gå mot strömmen eftersom alla andra hade dämpade färger.

Hur sminkar man sig bäst om man har linser? Något att tänka på?
–Jag sminkar mig inte speciellt mycket. Fast jag tar alltid på mascaran i n n a n jag tar på mig linserna. Det är INTE så kul att få mascara i ögat när linsen är i!

Vi har sett videon där du sätter i dina linser. Hela kontoret höll andan i en tiondels sekund. Hur kan man vara så snabb?
– Mycket träning (skratt). Jag har använt linser sedan jag var tolv år eftersom jag då spelade mycket tennis. Jag blev tillsagd att använda linser på grund av säkerheten, man vill ju undvika att bollar träffar glasögonen. Fast jag insåg ganska snabbt att linser var bekvämare än glasögon och började använda dem istället. Det var åtta år sedan…
Ja vi kan bara instämma. Linser är verkligen jättesmidigt.

Nu tar vi sista frågan. Nämn 3 saker som ingen vet om dig!
– Jag ÄLSKAR tv-serier, när jag sover ensam så sover jag nästan aldrig med alla lampor släckta och jag är expert på att tappa bort grejer för stunden.


Tack för pratstunden Nicole. Vi lovar att följa dina framtida äventyr på Instagram och hoppas att du följer oss tillbaka. 😉

SMARTA VAL FÖR DIG MED TORRA ÖGON

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine