Glasögon utan styrka

Hos oss kan du köpa alla våra glasögon utan styrka. Vi ser det som självklart att du ska kunna njuta av våra fantastiska glasögonbågar utan att behöva ha ett synfel.

Efterfrågan på glasögon utan styrka (eller glasögon med fönsterglas som det även kallas) ökar stadigt. I takt med att det blir trendigare och trendigare att bära glasögon så vill även de som inte har något synfel vara med på tåget. Hos oss kan du givetvis beställa alla glasögon utan styrka.

Det är idag trendigare än någonsin att bära glasögon. Tiden då människor hellre kisade än bar glasögon är sedan länge förbi. Glasögon är numera en trendig accessoar som väcker ha-begär hos de flesta, även de med prickfri syn.

Trendigt med glasögonMan med glasögon.

Att likna den klassiska nörden med glasögon är idag trendigt och rätt.  I kändisvärlden ser vi många exempel på stjärnor som bär glasögon utan styrka. För när allt kommer omkring finns det ingen accessoar som kan förhöja din stil som glasögon.

Köp därför ett par glasögon som du kan matcha dina olika outfits med. Eller varför inte ha flera glasögon som du kan byta mellan.

På samma sätt som du har många tröjor borde du ha flera glasögon att varierar din stil med. Glasögon utan styrka ger dig möjligheten att förändra ditt utseende på ett snabbt och enkelt sätt.

Så beställer du glasögon utan styrka

Du ska inte behöva ha ett synfel för att kunna bära våra fantastiska glasögon. Att beställa glasögon utan styrka från oss är enkelt.  Välj först dina glasögon. När du sedan ombeds välja styrka (sfär), cylinder och axel så väljer du bara noll på dem alla.

Efter det fyller du bara i dina uppgifter så är det klart, och dina glasögon utan styrka ligger snart i din brevlåda.

läckra bågar för dig som vågar

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine