Trendiga glasögon utan styrka

Glasögon utan styrka

Efterfrågan på glasögon utan styrka (eller glasögon med fönsterglas som det även kallas) ökar stadigt. I takt med att det blir trendigare och trendigare att bära glasögon så vill vi att även de som inte har något synfel ska kunna vara med på tåget. Alla våra bågar ur sortimentet är möjliga att köpa även utan styrka och levereras istället med fönsterglas.

Det är idag trendigare än någonsin att bära glasögon. Tiden då människor hellre kisade än bar glasögon är sedan länge förbi. Glasögon är numera en trendig accessoar som väcker ha-begär hos de flesta, även de med prickfri syn. Alla som inte har synfel ska kunna njuta av att bära snygga glasögon utan styrka!

glasögon utan styrka

Beatnik – Gold Light Beige

Glasögon utan styrka

Candy – Havana Gold

The Collection har ett noga utvalt sortiment och har prisvärda bågar. Denna modell har tjockare rektangulära bågar som syns och finns att välja i 2 olika nyanser. 

Så beställer du glasögon utan styrka

Att beställa glasögon utan styrka på nätet är betydligt enklare än om du faktiskt har synfel, för då kanske du behöver gå till en optiker först och få ett recept innan du kan göra en beställning. Hos oss ska du inte behöva ha ett synfel för att kunna bära våra fantastiska glasögon och det är enkelt att beställa glasögon utan styrka från oss:

  • Välj först ut de glasögon som du önskar köpa (Alla våra glasögon i sortimentet är möjliga att köpa utan styrka, så du har ett stort utbud att välja bland).
  • När du valt bågar och klickat dig vidare så ombeds du välja styrka (sfär), cylinder och axel och då väljer du bara 0 på dem alla. När du ombeds välja PD kan du välja vilket val du vill. (PD betyder pupillavstånd och har ingen betydelse när det gäller oslipade glas)
  •  Efter detta så fyller du bara i dina personuppgifter så är beställningen klar och dina glasögon utan styrka ligger snart i din brevlåda.

Rosa bågar från C.Jacobsen

C.Jacobsen CJ9021-2022

Dessa runda glasögon utan styrka finns i hela 9 olika färger från mer diskreta jordiga färger till mer synliga! Denna prisvärda modell från klassiska C.Jacobsen passar de allra flesta ansiktsformer.

Det är enkelt att beställa glasögon utan styrka på nätet och hos oss finner du glasögon i olika prisklasser och modeller. Om du är osäker på vilken typ av bågar som passar till ditt ansikte så bör du kika på vår guide till att välja glasögon. Olika modeller och bågar passar till olika ansiktsformer!

Nörden har blivit en trendsättareMan med glasögon.

Att likna den klassiska nörden med glasögon är idag helt klart trendigt och rätt.

I kändisvärlden ser vi många exempel på stjärnor som bär glasögon utan styrka – för när allt kommer omkring finns det ingen accessoar som kan förhöja din stil lika mycket som ett par snygga glasögon.

Köp därför ett par glasögon som du kan matcha dina olika outfits med. Eller varför inte ha flera glasögon som du kan byta mellan?

På samma sätt som du har många tröjor borde du ha flera par glasögon som du kan variera din stil med. Glasögon utan styrka ger dig möjligheten att förändra ditt utseende på ett snabbt och enkelt sätt och är en rolig detalj att matcha med!

Skapa en ny stil med glasögon utan styrka

Det är egentligen bara din egen fantasi som sätter gränserna för vilken typ av glasögon du kan passa i. Det finns många outfits där ett par tunna, diskreta bågar kanske passar bäst, särskilt om du har valt att fokusera mer på någon annan detalj i din stil.

Andra gånger kan det vara snyggare att ha ett par mer markanta och stora bågar för att framhäva glasögonen som detalj – och det kommer inte vara någon annan än du som vet om att du bär ett par låtsas glasögon!

Alltid behandlade glas

När du köper glasögon från oss så ingår det alltid ytbehandling på dina glas, oavsett om du väljer ett par glasögon utan styrka eller om du har synfel. När man ytbehandlar glasen på sina glasögon så får glaset en längre hållbarhet och det minskar risken för repiga fönsterglas.

Du kan dessutom välja till antireflexbehandling, vilket gör att du slipper störande reflexer från ljuset i dina glas. Alla våra bågar och glas levereras till bästa kvalitet – även också de utan styrka!

Snygga glasögon utan styrka på nätet

I vårt stora sortiment så kan du välja bland alla bågar som finns tillgängliga, fast välja dem utan någon styrka vid beställningen. Bågarna levereras då istället med vanligt glas utan styrka och du kan välja bland många olika glasögonmodeller.

beautiful stranger gold semi matte

Beautiful Stranger – Gold Semi Matte

Stilrena glasögon utan styrka. Pilotmodell i en klassisk och tidlös anda från The Collection. Bågarna är designade i metall och är tunna och diskreta. Du kan välja mellan färgerna guld, silver och svart.

Oavsett om du letar efter ett par runda glasögon, ett par retro glasögon eller ett par i pilotmodell utan styrka så kan du med säkerhet finna det i vårt breda sortiment. Om du är boende i Stockholmsområdet, så har du även möjligheten att besöka vår fysiska butik i Kista där du kan prata med en av våra experter och kika i butiken på bågar. Du kan också alltid kontakta vår kundtjänst för frågor på 020 – 23 20 20.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

 Tillbaka till magazine