everclear UV

Everclear UV – en prisvärd månadslins

Nu finns det en månadslins som är lika snäll mot plånboken som ögonen. Linsen everclear UV ger dig högklassig komfort men kostar mindre än konkurrenterna.

Linsen everclear UV är en ny, stark utmanare till titeln marknadens mest prisvärda månadslinser. Om du är ute efter linser som ger dig maximalt värde för pengarna, “bang for the buck”, behöver du inte leta längre.

Det finns ögonblick som du kommer bära med dig resten av ditt liv. Oavsett om det är ditt barns första cykeltur eller något annat så kommer du vilja uppleva det med bästa tänkbara syn. Med everclear UV kan du njuta av varenda detalj.

Bekväma Månadslinser

Den nya linsen everclear UV är en hydrogel-lins som är bekväm att bära hel dagen. Den unika Edge Lift-teknologin gör att syretillförseln till dina ögon är hög. Linsen är dessutom lätta att hantera och har ett inbyggt UV-skydd som hjälper till att skydda ögonen mot solens skadliga strålar.

För dig som gillar att resa och upptäcka nya platser passar everclear UV perfekt som följeslagare. Förutom att månadslinsen är komfortabel erbjuder den även ett lättare UV-skydd mot solens skadliga strålar

Passar everclear UV dina ögon?

Vill du  vilja prova Everclear UV? Linsen fungerar alldeles utmärkt för dig som redan använder någon av linserna  Biomedics 55 Evolution, Clear All Day, Soflens 38, eller Soflens 59. Som alltid när det kommer till dina ögon rekommenderar vi  ett optikerbesök innan du genomför ett byte till en ny linsmodell.

Så om du är ute efter månadslinser som ger dig mycket för pengarna, då kan everclear UV definitivt vara linserna för dig.

Kort om everclear UV!

  • -MAXIMAL KOMFORT

    -UV-SKYDD

    -MOTVERKAR TORRA ÖGON

    -PRISVÄRD

 Tillbaka till magazine