Solglasögonmode

Vilket solglasögonmode är det som gäller i år? Förra årets mode bjöd på en tydlig trend av bågar i retro och med rund form. Solglasögonen är accessoaren som sätter din stil. Vill du ha koll på vilket mode som gäller i år? Nedan hittar du artiklar som handlar om glasögonmode.

2019-apr-16

Solglasögon 2019 – Sommarens hetaste bågar

Trender inom mode går ofta i cykler, och så även när det gäller solglasögon. För dig som vill vara up-to-date med vad som gäller inför sommaren 2019 har vi samlat våra favoriter och ett par andra spännande nyheter.

Läs artikel
2018-feb-7

Så shoppar
Nicole Falciani

Hör shoppingproffset Nicole Falciani berätta om varför onlineköp är bäst, vad som är dyrast i hennes garderob samt hur många solglasögonpar du behöver inför det nya året.

Läs artikel
2017-jul-17

Persol – siktar mot stjärnorna

Känner du till Persol - ett av världens äldsta solglas- och glasögonmärken? Läs den otroliga historien som tar oss från Turin och Paris-Dakar till Himalaya och Steve McQueen.

Läs artikel
2017-jul-12

Tom Ford – en framgångssaga

Tom Ford – både varumärket och personen – är en framgångssaga kantad av succé och innovation. Läs historien bakom världens ledande modedesigner och hans självbetitlade varumärke.

Läs artikel