Glasögonmode

Glasögonmode ändras liksom det vanliga modet, men kanske inte lika ofta. Glasögon är inte bara en accessoar utan något som uttrycker en hel livsstil. En modemedveten person väljer bort osynliga linser och kör glasögon för att lyfta fram sin personliga stil. Vill man följa glasögonmodet utan att plöja modemagasin är citatet ”Motsatser som attraherar” ett säkert kort att gå efter.

Nedan finner du artiklar som handlar om glasögonmode.

2018-jul-13

3 trendsäkra klassiker under 2018

Det sägs att alla goda ting är tre och det gäller även glasögon. Spana in tre odödliga modeller och upptäck nya favoriter från märken som Ray-Ban och The Collection.

Läs artikel
2018-apr-30

Nya brillor med hitpotential

Äntligen premiär för hundratals nya brillor i en myriad av olika färger, former och stilar. Spana in The Collection – en stjärnspäckad samling inspirerad av musikhistoriens hits.

Läs artikel
2017-jul-28

En amerikansk dröm

Polo Ralph Lauren är närmast sinnebilden för den amerikanska drömmen. Läs historien bakom enmansföretaget som erövrade världen med sina perfekta pikétröjor.

Läs artikel
2017-jul-20

Topp 5: Höstens hippaste bågar

Drömmer du om att förnya din look i höst? Med ett par trendiga glasögon kan du enkelt fräscha upp din personliga stil. Spana in vår lista över höstens hippaste glasögon.

Läs artikel
2017-jul-12

Tom Ford – en framgångssaga

Tom Ford – både varumärket och personen – är en framgångssaga kantad av succé och innovation. Läs historien bakom världens ledande modedesigner och hans självbetitlade varumärke.

Läs artikel