Öga och synundersökning.

Boka din ögonundersökning hos oss

Regelbundna synundersökningar är det enklaste och bästa sättet att ta hand om dina ögon. Vid en synundersökning kontrolleras inte bara din syn utan även ögats hälsa vilket gör att optikern kan hitta tidiga tecken på ögonsjukdomar.

Att kunna se är en av livets mest dyrbara gåvor. Därför är det viktigt att kontrollera att ögonen mår bra. Förändringar i hornhinnan kan leda till problem i framtiden om det inte upptäcks i tid.

Undersök dina ögon regelbundet. Det är ett enkelt sätt att ge dina ögon kärlek. Boka din synundersökning hos oss, vi samarbetar med ett flertal optiker runt om i Sverige.

Så här gör du

  1. Gå in på lensway.se/synundersokningar, välj typ av undersökning och en optiker i din närhet och klicka på ”boka synundersökning”. OBS. Om du väljer synundersökning för kontaktlinser eller nytillpassning för kontaktlinser så ingår också ett glasögonrecept utan extra kostnad!
  2. Du kommer ombes logga in på ditt LensWay-konto eller att skapa ett om du inte redan är kund.
  3. Optikern kommer att ringa upp dig för hitta en tid som passar.
  4. Du betalar sedan för synundersökningen inne på ditt LensWay-konto. Notera att du måste betala för synundersökningen innan du besöker optikern.
  5. KLART! Efter genomförd synundersökning laddas ditt recept upp automatiskt på ditt LensWay-konto och du kan använda det för att enkelt beställa linser och glasögon online hos oss. Hos optikern kan du också prova glasögon från vårt exklusiva märke C.Jacobsen.
Mille Lansburgh

Mille Lansburgh

Redaktör LensWay

”Ord är laddade pistoler”, sa Jean-Paul Sartre. Och han har givetvis rätt. Försöker skriva med sprängkraft och inte krångla till det i onödan. Att skriva om optik handlar om att inspirera och vägleda. Få dig att kunna uppleva varje ögonblick!

  Tillbaka till magazine