linsbärare

Alla är värda en riktigt skön lins

Hur länge har du använt samma linser? För om du inte är nöjd är det hög tid att byta. Framtidens linser från ACUVUE® finns redan att köpa och erbjuder hög prestanda kring både komfort och synkvalitet.

Visste du att hela 6 av 10 linsanvändare upplever en vikande komfort eller synkvalité under dagens lopp? Många gånger helt i onödan, tycker Johnson & Johnson som står bakom undersökningen. Och det är svårt att inte hålla med.

Torra ögon vanligt besvär

Flertalet studier bekräftar att torrhet och dålig komfort är den största orsaken till att många linsanvändare slutar använda kontaktlinser. Tillverkarens fokus har medvetet riktats mot att åtgärda vanliga klagomål hos linsanvändare, speciellt i slutet på dagen. Resultatet blev en lins som döpts till ACUVUE ® OASYS 1-Day med HydraLuxe™ som inspirerats av ögats egen tårfilm och som senare uppvisat tydligt förbättrade resultat gällande just förbättrad komfort vid användningen.

Acuvue Oasys med Hydraluxe

Nyckeln till  ACUVUE® OASYS 1-Day med HydraLuxe™ lyckade resultat är att den hjälper till att ge en stabil tårfilm som ser till att ögonen känns bra även i torra miljöer och framför digitala skärmar.

Enkelt att uppgradera till nya linser

Tyvärr använder alltför många linsanvändare fortfarande linser som de inte är helt nöjda med. Men istället för att uppgradera till en modernare lins fortsätter de lida i det tysta. Som tur är finns både snabb hjälp och nyutvecklade kontaktlinser med bättre prestanda att tillgå.

Närbild linser

För dig som föredrar endagslinser med bra komfort och hög prestanda finns ACUVUE®  OASYS 1-Day med HydraLuxe™ vilka är enkla att beställa på nätet för leverans direkt hem.

Och du, kom ihåg att du kan alltid ringa eller chatta med vår prisbelönta kundservice om du har frågor eller funderingar.  Du når oss på 020-23 20 20.

Så uppgraderar du till nya linser

Det är enkelt uppgradera sina linser. För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi alltid våra kunder att besöka en optiker i samband med byte. Ta med en linsförpackning med dina nuvarande linser och förklara för optikern hur du använder dem och varför du inte är nöjd. Berätta även vilken ny linsmodell du önskar uppgradera till. Om inte optikern har några invändningar är det bara att beställa på nätet. Givetvis väljer du LensWay om du vill ha lågt pris och snabb leverans.

Två riktigt sköna endagslinser

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine