Resa med kontaktlinser

Maxa sommarens äventyr

Ska du resa iväg och uppleva flera olika platser i sommar? Glöm inte att packa ned ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ för en fantastisk synupplevelse.

Oavsett om du ska promenera längs Champs Elysées , återupptäcka ruiner i Rom, vandra i fjällen eller ge dig ut på en tågluff så vill du inte missa livet och miljöerna runt omkring dig.

Synen är tveklöst ett av våra viktigaste sinnen som få personer vill kompromissa med i onödan. Som tur är finns hjälp för oss med synfel. Och det behöver inte innebära att du tummar på varken komfort eller synkvalitet…

Kvinna med väska vandrar i stadDen rutinerade resenären packar alltid ned en extra linsförpackning inför dagsutflykter och oförutsedda situationer. Vi rekommenderar endagslinser!

En oumbärlig följeslagare

Med ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ kan du enkelt förbättra din synupplevelse och få ut maximalt av semesterresan och sommarens äventyr. Men är det verkligen så viktigt vilka linser du använder kanske du undrar? Svaret är givetvis ja.

För erkänn, du skulle aldrig använda en kamera med repig lins för att föreviga dina minnen från unika platser runt om i världen? Lika lite vill du troligtvis missa avgörande synintryck under dina resor på grund av suddigt seende som orsakas av en instabil tårfilm.

Kvinna med kamera upptäcker marknadenSmart lins med återfuktande egenskaper

Med andra ord är ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ din perfekta reskompis.  Utöver en enorm komfort har dessa kontaktlinser även några tekniska godbitar som hjälper dig att maximera upplevelserna.

Linsdesignen har inspirerats från ögats egen tårfilm. På så vis får linsen en unik förmåga som motverkar torra ögon i slutet på dagen eller när du vistas i torra miljöer. Vilket gör den perfekt under varma soldagar, på rökiga caféer i Paris eller i en hårt luftkonditionerad bil. Men även synupplevelsen får ett överraskande lyft.

Cinque terre en sommardag

Vissa platser besöker man bara en gång i livet, då vill man helst se och uppleva destinationen på bästa tänkbara vis. Cinque Terre i Italien är kända för sina färgglada hus placerade intill det turkosblå havet.

ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™  hjälper även till att förbättra dina synintryck som blir skarpare, ljusare och klarare genom en unikt framtagen teknologi.  Den som bär dessa linser förbättrar sina chanser för bra prestationer och maximerar upplevelserna hela dagen. Vilket kan vara extra kul i miljöer med sprakande färger och starka kontraster.

Acuvue Oasys med Hydraluxe

Acuvue Oasys® en högkomfortabel endagslins som finns tillgänglig både för dig som är närsynt eller långsynt, samt för dig som har brytningsfel (astigmatism).

Vi rekommenderar alltid ett besök hos optikern inför ett byte till en ny linssort. Ta gärna med en förpackning med dina nuvarande linser så underlättar det för din optiker.

Och du, kom ihåg att du kan alltid ringa eller chatta med vår prisbelönta kundservice om du har frågor eller funderingar.  Du når oss på 020-23 20 20.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine