5 HETA SOLGLASÖGON FRÅN NORR

Har du svårt att bestämma dig för vilka solglasögon du ska köpa? Ta hjälp av våra experter som listar sina fem favoritbågar från det nya, trendiga märket Norr.

Att navigera i solglasögon-djungeln kan vara en pina, och även om du kanske inte behöver utrusta dig med machete för att ta dig fram är det är inte alltid helt lätt att hitta rätt. För att göra livet lite enklare för dig har våra experter på LensWay tagit fram fem stekheta favoritbågar från vårt nya varumärke Norr.

Oavsett om du är ute efter att hänga med i trenderna eller om du känner dig sugen på klassiker så kan du vara lugn – det finns bågar för alla smaker.

Runda trendsättare

Solglasögonen Oskar från Norr.

En av de mest trendiga bågarna från Norrs kollektion är Oskar. Det runda modet är verkligen inne just nu, och där är Oskar ett utmärkt val för den som vill hänga med i trenderna. Den nyckelhålsformade näsbryggan är en detalj som lägger till något alldeles extra.

Glamour och stjärnglans

Solglasögonen Silke från Norr.

Söker du ett par glamourösa och sofistikerade bågar? Då är Silke helt klart ett bra val. De håller sig nämligen till den klassiska glamour-trenden som är inne nu, och det är inte för inte som vi drömmer oss till det tjusiga och stjärnglansiga Hollywood när vi ser dessa bågar.

Klassikerna

Solglasögonen Viktor från Norr.

Rent stilmässigt påminner Viktor om den klassiska Wayfarer-modellen som aldrig verkar gå ur tiden. Snarare ökar de i popularitet. De är lika passande på stranden som på festen, och är ett självklart val för den som vill sporta klassisk stil samtidigt som man hänger med i trenderna.

Essensen av tidlös design

Solglasögonen Elliot från Norr.

Här är nästa klassiker: Elliot. Med sina ikoniska tårdroppsformade glas är Elliot en klassisk pilotbåge. Pilotsolglasögon är för många själva sinnebilden av tidlös design, och är ständigt bland de mest populära bågarna. Elliot är inget undantag.

Bågar för den sportiga människan

Solglasögonen Malte från Norr.

Är du aktiv och alltid på språng? Går det fort i svängarna? Då är Malte ett perfekt val för dig. Det är en lite sportigare version av den klassiska pilotbågen, och de justerbara näskuddarna gör att solglasögonen alltid sitter perfekt.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine