Schyssta tillval för dina nya glasögon

Dags att skaffa nya glasögon? Glöm inte uppgradera glasögonen med något av våra schyssta tillval. Prisvärda alternativ som tar dina glasögon till nya höjder.

När du handlar glasögon hos oss kan uppgradera glasen efter just dina önskemål.

Man i glasögon med solglas.

Vanliga solglas

Hittar du inte solglasögonen du letade efter eller är du så nöjd med dina glasögonbågar att du skulle vilja ha de i solglasögonformat? Välj då solglas. Finns i ton av grått, brunt eller grönt.
Pris: 300 kr.

färgskiftande / Fotokromatiska glas

Slipp bytet mellan glasögon och solglasögon. Fotokromatiska glas reagerar på UV-ljus och mörknar ju starkare ljuset är. Inomhus återgår de till normal nyans. Detta är ett smart alternativ till solglasögon.
Pris: 700 kr.

Polariserade solglas

Ett polariserat solglas skyddar dina ögon mot solen samtidigt som det förbättrar kontrastseendet och filtrerar bort störande reflexer från t.ex. blöt asfalt, vatten och snö. De rekommenderas till bl.a. bilkörning, skidåkning och andra utomhusaktiviteter såsom fiske.
Pris: 900 kr.

Optimal ytbehandling

Alla våra glas är ytbehandlade för bästa möjliga synkomfort. I våra priser ingår alltid  hårdhets- och antireflexbehandling. Vi rekommenderar dig dock att uppgradera till vårt premium-paket för bästa möjliga prestanda. Då ingår även:

  • Vattenavvisning ✓
  • Smutsavvisning ✓
  • UV-skydd ✓
  • Utökad rep-skydd ✓

Pris: 300 kr.


Tänk på att du faktiskt kan spara tusenlappar på att handla dina nya par glasögon hos oss – på nätet. Vi erbjuder samma, stora varumärken och lika kvalitet som du är van vid, men till ett billigare pris.

Mille Lansburgh

Mille Lansburgh

Redaktör LensWay

”Ord är laddade pistoler”, sa Jean-Paul Sartre. Och han har givetvis rätt. Försöker skriva med sprängkraft och inte krångla till det i onödan. Att skriva om optik handlar om att inspirera och vägleda. Få dig att kunna uppleva varje ögonblick!

  Tillbaka till magazine