Gå till kassa
   Liveshopping Event

   Liveshopping Event

   Vilken båge passar mitt ansikte bäst? Hur vet jag vilken storlek jag ska ha? Vad betyder siffrorna på mitt recept?

   Tillsammans med våra rutinerade Liveshopping – värdar Erika och Robin tar vi dig igenom hela köpresan från början till slut och besvarar alla dina frågor gällande hur du köper glasögon online.

   Vi visar upp de senaste glasögonkollektionerna och hur du kan styla och bära dem bäst. Vi lovar massa inspiration och tips!

   Se tidigare event!

   Se tidigare event!

   ”Se själv vad en skräddarsydd glasögongarderob kan göra för en look!”

   Petra Tungården är en välkänd stylist och designer som driver en av Sveriges största bloggar. En influencer i ständig utveckling. Även maken Markus Tungården finns på plats för att tillsammans med Petra inspirera till vårens trender med utvalda outfits för dam & herr. Se live hur en look kan utvecklas genom att matchas med olika typer av fräscha bågar.

   I april hade vi vår första liveshopping med Petra och Markus Tungården, där djupdök de i vårens trender för både din glasögongarderob och din vanliga garderob. Se sändningen här:

   Prova hemma gratis – utan recept från optiker

   Prova hemma gratis – utan recept från optiker

   Steg 1: Låna upp till 4 bågar i 10 dagar helt gratis och prova hemma i lugn och ro. Du behöver inget recept från din optiker, alla glas är utan styrka.

   Steg 2: Efter 10 dagar returnerar du kostnadsfritt provpaketet till oss.

   Steg 3: Hittat en båge du gillar? Då kan du välja ett par till – utan kostnad. Erbjudandet gäller alla bågar från samtliga kollektioner. Dina glasögon beställer du på vår hemsida. Då fyller du även i ditt recept från din optiker. Du kan även välja solglas eller glas utan styrka.

   Köp ett par – och du får alltid ett extra par glasögon

   Köp ett par – och du får alltid ett extra par glasögon

   Två favoriter till priset av en! Tack vare att vi inte har några mellanhänder kan vi hålla låga priser men fortfarande erbjuda produkter av hög kvalitet. Precis som Petra Tungården gillar vi tanken med en glasögongarderob: en signaturbåge för business, en annan mer utmanande look för casual och en kanske ännu kaxigare båge för fest. Du får därför alltid ett extra par glasögon på ditt köp så att du är fri att variera dig. Du väljer dina två favoritbågar från valfri kollektion. Enkelslipade glas ingår i bågen.
   Så enkelt köper du kompletta glasögon online

   Så enkelt köper du kompletta glasögon online

   Allt fler upptäcker hur smidigt det är att klicka hem nya, snygga och välfungerande glasögon. Vi erbjuder glas för de allra flesta synfel: hos oss matchar du enkelt valfritt glas till valfri båge ur ett brett sortiment av bågar med olika stilar, material och färger. Du kan beställa både enkelslipade och progressiva glasögon samt glasögon med blåljusfilter. Har du inget synfel väljer du glas utan styrka. Vi har också flera olika tillval som du kan välja till på din beställning, exempelvis fotokromatiska eller polariserande solglas.

   När du köper glasögon online är det bra att ha ett uppdaterat glasögonrecept, något som skiljer sig från ett linsrecept. Saknar du recept har vi ett stående erbjudande: 300 kr rabatt på ditt glasögonköp om du går till en optiker för att göra en synundersökning. Läs mer här om hur du får din rabatt.

   Bor du i Stockholm? Just nu erbjuder vi gratis synundersökningar för både glasögon och linser i LensWay LAB Store. Kontakta kundservice för att boka tid.