Gå till kassa

    Optikkedjornas varumärken

    Hittar du inte dina linser i vårt sortiment? Lugn, vi hjälper dig. En och samma lins, tillverkad av samma tillverkare och som har samma egenskaper, kan ha olika namn och förpackning beroende på var du köper den. I vissa fall säljs linsen under en optikerkedjas eget varumärke och i andra fall säljs den under det varumärke tillverkaren gett den. Vi har valt att sälja alla linser under tillverkarnas egna varumärken*.

    För att hjälpa dig som tidigare köpt linser med en optikerkedjas varumärke har vi listat de namn under vilka en och samma lins kan förekomma. I listan kan du alltså se vad en viss lins heter hos tillverkaren och vad den heter när den säljs hos en optikerkedja. När du hittat optikerkedjans namn på dina linser är det bara att klicka på tillverkarens namn på samma linser så kan du läsa mer om linserna. Linserna vi säljer under tillverkarnas varumärken är, förutom namn och förpackning, med motsvarande linser som säljs under optikerkedjornas varumärken. Undrar du fortfarande över något är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

    *Lensway och Lenslogistics har inget samband med andra optikerkedjor eller med linser som säljs under optikerkedjornas egna varumärken. Optikerkedjornas namn och varumärken används för att du som konsument skall kunna hitta motsvarande lins under tillverkarens varumärke.