Gå till kassa
   Linser för ett digitalt liv

   Linser för ett digitalt liv

   Nu finns det en lins som är speciellt utvecklad för ett digitalt liv, som motverkar ögontrötthet och ger dygnet-runt-komfort. Biofinity Energys är precis som dina linser du har idag, fast mycket bättre, så det är bara att byta. Först till kvarn att uppgradera får dessutom en sampling av Hy-Care linsvätska (60 ml), en linsvätska som är speciellt framtagen till att funka med linser från Biofinity. Läs mer om varför du ska uppgradera till Biofinity Energys nedan.
   Lindrar trötthet

   Lindrar trötthet

   Biofinity Energys är tillverkade med Digital Zone Optics™-teknik som lindrar digital ögontrötthet, en vanlig åkomma av att spendera längre tid framför datorn. 8 av 10 kontaktlinsanvändare upplever minskad ögontrötthet av att använda Biofinity Energys. Undersökningen gjordes av Coopervision på kunder som använder digitala skärmar mer än 4 timmar per dag och upplever ögontrötthet sedan tidigare.
   Dygnet-runt-komfort

   Dygnet-runt-komfort

   Aquaform®-teknologi ger dygnet-runt-komfort. Teknologin drar till sig och binder vatten i linsen för bättre återfuktning, även när du blinkar mindre. Anledningen till att många upplever torra ögon vid slutet av dagen är för att vi blinkar mindre när vi har en digital skärm framför oss. Men med Biofinity Energys slipper du känna att ögonen blir lite grusiga framåt kvällskvisten.
   Ökat syregenomsläpp

   Ökat syregenomsläpp

   Linsernas material består utav längre silikonkedjor som ökar syregenomsläppet till ögat för optimal komfort och naturlig fuktbalans. Aquaform®-teknologin hjälper till att behålla ögonen klarare och friskare. Det är helt enkelt ett hälsosammare val för dina ögon.