Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

LensWay Solution+

Linsvätska - Barnaux Healthcare

LensWay Solution plus

69 kr

(2 betyg)

Produktbetyg

(2 betyg)

3.0
2

Prisvärd

Själva vätskan är ok men flaskan är bedrövlig. Formen gör att hälften av vätskan hamnar utanför linsetuiet när man försöker hälla. Mvh linsbärare i 18 år

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Specifikation

Tillverkare
Barnaux Healthcare
Linstyp
Linsvätska
Förpackningsstorlekar
250ml
Konserveringsmedel
Ja, PHMB
Innehåll
PHMB, Polyquaternium, Hylauronat
Hållbarhet öppnad förpackning
2 månader

Mer om produkten

LensWay Solution+ är vår egen flerfunktionella linsvätska med pro-vitamin B5. Linsvätskan håller dina linser rena och förlänger deras livslängd. Pro-vitamin B5 ger näring, lugnar och fräschar upp trötta ögon samt ger skydd och stöd för hornhinnans självregenererande egenskaper.Tvätta händerna noggrant, fyll linsbehållaren med LensWay Solution +, skölj linserna med LensWay Solution + och låt linserna vara i behållaren i minst 4 timmar. För mer information, läs bipacksedeln. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.