Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Produkten har utgått

  LensWay Solution

  LensWay Solution

  Barnaux Healthcare

  Vi rekommenderar

  Etui medföljer

  Styrkan har utgått!

  Styrkekombinationen du har valt finns tyvärr inte längre i lager. Kontakta gärna vår kundservice för att få information angående andra produkter.

  55 kr

  Specifikation

  Tillverkare
  Barnaux Healthcare
  Linstyp
  Linsvätskor
  Förpackningsstorlekar
  250 ml
  Konserveringsmedel
  Polyhexanid 0,0001%
  Innehåll
  Dexpantenol 1,5%, Poloxamin 1%, Hydraflex 0,3%, Polyhexanid 0,0001%
  Hållbarhet öppnad förpackning
  2 månader

  Mer om produkten

  LensWay Solution med pro-vitamin B5 är en allt-i-ett vätska för rengöring, borttagning av proteinavlagringar, sköljning, desinfektion, förvaring, isättning, fuktning och ögonvård. Den innehåller pro-vitamin B5 som ger näring, skydd och stöd för hornhinnans självregenererande egenskaper. LensWay Solution passar alla mjuka kontaktlinser.

  Tvätta händerna noggrant, fyll linsbehållaren med LensWay Solution, skölj linserna med LensWay Solution och låt linserna vara i behållaren i minst 4 timmar. För mer information, läs bipacksedeln. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

  Kommentera och betygsätt LensWay Solution

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)