Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

Produkten har utgått

LensWay Solution

LensWay Solution

Barnaux Healthcare

Vi rekommenderar

Etui medföljer

Produkten har utgått!
Produkten du har valt finns tyvärr inte längre i lager. Vi rekommenderar istället ett byte till produkten ovan. Kontakta gärna vår kundservice för att få information om andra produkter.

55 kr

Specifikation

Tillverkare
Barnaux Healthcare
Linstyp
Linsvätskor
Förpackningsstorlekar
250 ml
Konserveringsmedel
Polyhexanid 0,0001%
Innehåll
Dexpantenol 1,5%, Poloxamin 1%, Hydraflex 0,3%, Polyhexanid 0,0001%
Hållbarhet öppnad förpackning
2 månader

Mer om produkten

LensWay Solution med pro-vitamin B5 är en allt-i-ett vätska för rengöring, borttagning av proteinavlagringar, sköljning, desinfektion, förvaring, isättning, fuktning och ögonvård. Den innehåller pro-vitamin B5 som ger näring, skydd och stöd för hornhinnans självregenererande egenskaper. LensWay Solution passar alla mjuka kontaktlinser.

Tvätta händerna noggrant, fyll linsbehållaren med LensWay Solution, skölj linserna med LensWay Solution och låt linserna vara i behållaren i minst 4 timmar. För mer information, läs bipacksedeln. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.