Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  LensWay Solution

  Linsvätskor - Barnaux Healthcare

  LensWay Solution

  Produkten har utgått!

    LensWay Solution   tillverkas inte längre och har utgått ur vårt sortiment. Det finns ingen direkt ersättningsprodukt, men kontakta gärna vår kundservice för att få information angående andra produkter.

  Specifikation

  Tillverkare
  Barnaux Healthcare
  Linstyp
  Linsvätskor
  Förpackningsstorlekar
  250 ml
  Konserveringsmedel
  Polyhexanid 0,0001%
  Innehåll
  Dexpantenol 1,5%, Poloxamin 1%, Hydraflex 0,3%, Polyhexanid 0,0001%
  Hållbarhet öppnad förpackning
  2 månader

  Mer om produkten

  LensWay Solution med pro-vitamin B5 är en allt-i-ett vätska för rengöring, borttagning av proteinavlagringar, sköljning, desinfektion, förvaring, isättning, fuktning och ögonvård. Den innehåller pro-vitamin B5 som ger näring, skydd och stöd för hornhinnans självregenererande egenskaper. LensWay Solution passar alla mjuka kontaktlinser.

  Tvätta händerna noggrant, fyll linsbehållaren med LensWay Solution, skölj linserna med LensWay Solution och låt linserna vara i behållaren i minst 4 timmar. För mer information, läs bipacksedeln. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

  Hur tar jag reda på mina styrkor?

  LensWay Solution

  Du hittar dina linsvärden enklast genom att titta på ditt recept eller på dina gamla linsförpackningar. Bilden visar hur du hittar dina linsvärden på en vanlig linsförpackning. Skulle du fortfarande behöva hjälp med att hitta dina styrkor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här