Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Le Debutante-Sand Gold

Le Specs

Le Specs
Le Specs
  • Le Debutante-Sand Gold thumbnail
  • Le Debutante-Sand Gold thumbnail
  • Le Debutante-Sand Gold thumbnail

Vårt pris:649 kr Rek. pris:649 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
146 mm
Glasbredd:
51 mm
Glashöjd:
43 mm
Näsbrygga:
Skalmlängd:
140 mm
Material:
Plast
Färg:
Transparent Sand
Glasens färg:
Gold Revo Mirror Lens
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Le Specs Le Debutante från den australiensiska trendsättaren Le Specs är ett par eleganta solglasögon med klassiskt runda glas. Le Specs bevisar återigen att de vet hur riktigt stilrena och klassiska solglasögon ska se ut. Le Specs Le Debutante förkroppsligar allt det Le Specs som varumärke står för. Det här är solglasögon som med sin stilfullhet och elegans bör tilltala många.

Den stilfulla och elegant formade fronten ger en härlig kontrast till de guldiga och stilrena skalmarna. De markerade hörnen bidrar till att ge Le Specs Le Debutante en feminin utstrålning. Givetvis skyddar glasen dig också mot solens farliga UV-strålning.

Den här utgåvan av Le Specs Debutante kommer i ett sandguldigt utförande med glas i guld och spegeleffekt.

Le Specs är modeföretaget som på 1980-talet blev synonymt med begreppet "Euro Chic" och hippa solglasögon som bars av alla på stränderna i Australien. Med sina stilsäkra solglasögon och kaxiga slogan "Le Specs, Le Tough" blev Le Specs namnet på allas läppar. Efter några tysta år gjorde företaget så en storstilad comeback 2006. Återigen har den klassiska logotypen med färgerna från den franska flaggan blivit synonymt med marknadens kaxigaste solglasögon. Så för den modemedvetna individen som söker en unik stil är Le Specs en gudagåva. Dessutom är solglasögon från Le Specs väldigt prisvärda, vilket gör att många kan unna sig lyxen att ha flera par.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.