Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Karl Lagerfeld

  KL681S-001

  Outlet
  Karl Lagerfeld KL681S-001
  vertual mirror big image frame mask
  Karl Lagerfeld
  • KL681S-001 thumbnail
  • KL681S-001 thumbnail
  • KL681S-001 thumbnail

  Vårt pris:795 kr477 kr Rek. pris:1495 kr

  Priserna i vår outlet går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  141 mm
  Glasbredd:
  57 mm
  Glashöjd:
  50 mm
  Näsbrygga:
  15 mm
  Skalmlängd:
  135 mm
  Färg:
  Black
  Glasens färg:
  Black
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Modern pilotinspirerad acetatbåge från Karl Lagerfeld med läckra detaljer och sköna former. De stora ovala glasen och de slanka skalmarna är del i en design som kombinerar de senaste trenderna med komfort av högsta klass. På fronten är Karl Lagerfelds initialer i gråmetallic placerad centralt som en del av den tredelade näsbryggan. Initialerna återkommer även på skalmtippen i blänkande metallicgrå acetat. På skalmen finns även en metalldetalj med Karl Lagerfeld ingraverat på ovansidan.

  Den tyske designern Karl Lagerfeld är en av världens mest inflytelserika modeskapare. Lika känd för sin banbrytande design som för att han alltid bär solglasögon. Karl Lagerfelds kollektioner för solglasögon kombinerar klassisk design med urban glamour på ett svårslaget sätt. Det här är solglasögon för den modemedvetna människan som endast nöjer sig med det bästa. Samtidigt är det här solglasögon som med sina gränsöverskridande kvaliteter tilltalar människor från alla generationer. För den som älskar vacker design är Karl Lagerfeld alltid ett säkert kort.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt KL681S-001

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)