Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Justin RB4165-622/5A 54

Ray-Ban

Ray-Ban
Ray-Ban
  • Justin RB4165-622/5A 54 thumbnail
  • Justin RB4165-622/5A 54 thumbnail
  • Justin RB4165-622/5A 54 thumbnail

1295 kr995 kr Rek. pris:1550 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
137 mm
Glasbredd:
54 mm
Glashöjd:
40 mm
Näsbrygga:
16 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Matte Black
Glasens färg:
Gold Mirror
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB4165 Justin är den senaste i raden av trendiga och stilrena solglasögon från legendariska Ray-Ban.

RB4165 Justin från den stilbildande glasögontillverkaren Ray-Ban är ett par solglasögon som har stor potential att bli en framtida klassisker i klass med företagets ikoniska modeller Aviator och Wayfarer. RB4165 Justin är tydligt inspirerad av den evigt unga modellen Ray-Ban Wayfarer, men med sin mer rektangulära form har RB4165 Justin en helt egen identitet som känns väldigt fräsch och modern.

Med sin kombination av nyskapande material och klassiska former är RB4165 Justin redo att bli en utmanare om titeln sommarens hetaste solglasögon. Pålititliga Ray-Ban vet hur man tar fram solglasögon som kombinerar design med funktion, RB4165 Justin är nämligen lika mycket en hantverksmässig triumf som den är en designmässig vinnare.

RB4165 Justin har en matt gummifinish som förstärker den eleganta känsla som präglar dessa solglasögon, det är dessutom ett väldigt motståndskraftigt material. Skalmarna är utformade med optimal passformen i åtanke. Det här gör att RB4165 Justin är ett par solglasögon som är lika bekväma som de är snygga. Givetvis hittar du också Ray-Bans stilbildande logotyp på utsidan av skalmen vid skalmfästet.

RB4165 Justin är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. De något tårformade glasen är dessutom läckert mörktonade. Passa på att köpa dina RB4165 Justin här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image