Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Jackie Ohh RB4101-86051

Ray-Ban

15%
Ray-Ban
Ray-Ban
  • Jackie Ohh RB4101-86051 thumbnail
  • Jackie Ohh RB4101-86051 thumbnail
  • Jackie Ohh RB4101-86051 thumbnail

Vårt pris:1495 kr1271 kr Rek. pris:1580 kr

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
56 mm
Glashöjd:
40 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
140 mm
Material:
Plast
Färg:
Brown Lilac
Glasens färg:
Brown Shaded
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB4101 Jackie Ohh är solglasögon som ger dig en tidlöst elegant look.

RB4101 Jackie Ohh från legendariska Ray-Ban är modellen för dig som vill sticka ut. Själva namnet Jackie Ohh kommer från presidentfrun och stilikonen Jackie Kennedy. Ett perfekt namn på ett par solglasögon som moderniserar den klassiska kattögeformade bågen. Med sina mjuka och uppåtgående linjer är Jackie Ohh väldigt smickrande för de flesta ansiktsformer. För kvinnor som är ute efter en djärv look som får andra att vrida på sina huvuden är Jackie Ohh ett givet val. Bågen är tillverkad av ett hållbart nylonmaterial och är väldigt behagliga att bära.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image