Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Hey Macarena - 1702028

Le Specs

Le Specs
Le Specs
  • Hey Macarena - 1702028 thumbnail
  • Hey Macarena - 1702028 thumbnail
  • Hey Macarena - 1702028 thumbnail

595 kr Rek. pris:599 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
139 mm
Glasbredd:
50 mm
Glashöjd:
43 mm
Näsbrygga:
21 mm
Skalmlängd:
150 mm
Material:
Plast
Färg:
Blonde
Glasens färg:
Brown Mono
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

Le Specs Hey Macarena från den australiensiska trendsättaren Le Specs är ett par solglasögon som är retro ända ut i skalmspetsarna. Le Specs bevisar återigen att de vet hur riktigt glamourösa och sofistikerade solglasögon ska se ut. Le Specs Hey Macarena förkroppsligar allt det Le Specs som varumärke står för. Det här är solglasögon som med sina förfinade drag borde tilltala många av er.

Med sitt runda utförande är Hey Macarena ett par oerhört trendiga bågar eftersom det runda modet på solglasögon är oerhört trendiga just nu.

Le Specs är modeföretaget som på 1980-talet blev synonymt med begreppet "Euro Chic" och hippa solglasögon som bars av alla på stränderna i Australien. Med sina stilsäkra solglasögon och kaxiga slogan "Le Specs, Le Tough" blev Le Specs namnet på allas läppar. Efter några tysta år gjorde företaget så en storstilad comeback 2006. Återigen har den klassiska logotypen med färgerna från den franska flaggan blivit synonymt med marknadens kaxigaste solglasögon. Så för den modemedvetna individen som söker en unik stil är Le Specs en gudagåva. Dessutom är solglasögon från Le Specs väldigt prisvärda, vilket gör att många kan unna sig lyxen att ha flera par.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image