Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Halfmoon Magic-Stone

Le Specs

Le Specs
Le Specs
  • Halfmoon Magic-Stone thumbnail
  • Halfmoon Magic-Stone thumbnail
  • Halfmoon Magic-Stone thumbnail

Vårt pris:495 kr Rek. pris:549 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
141 mm
Glasbredd:
51 mm
Glashöjd:
45 mm
Näsbrygga:
20 mm
Skalmlängd:
150 mm
Material:
Plast
Färg:
Stone
Glasens färg:
Silver Mirror
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Le Specs Halfmoon Magic är ännu en kandidat om titeln sommarens hetaste solglasögon från Le Specs.

Le Specs Halfmoon Magic från den australiensiska trendsättaren Le Specs är ett par solglasögon som är eleganta ända ut i skalmspetsarna. Le Specs bevisar återigen att de vet hur riktigt glamourösa och sofistikerade solglasögon ska se ut. Le Specs Halfmoon Magic förkroppsligar allt det Le Specs som varumärke står för. Det här är solglasögon som med sina förfinade drag borde tilltala många av er.

Den stilfulla och elegant formade fronten ger Le Specs Halfmoon Magic ett kraftfullt uttryck. De markerade hörnen bidrar till att ge Le Specs Halfmoon Magic en feminin utstrålning. Le Specs Halfmoon Magic är tillverkad av högkvalitativ plast som ramar in de ovala glasen på ett vackert sätt. Givetvis skyddar glasen dig också mot solens farliga UV-strålning.

Med Le Specs Halfmoon Magic har Le Specs lyckats ta fram ett par solglasögon som på ett elegant sätt sticker ut från mängden. Det här är solglasögon för den modemedvetne. Enligt oss här på LensWay är Le Specs Halfmoon Magic ett par solglasögon som har alla förutsättningar för att bli en riktig sommarfavorit.

Le Specs är modeföretaget som på 1980-talet blev synonymt med begreppet "Euro Chic" och hippa solglasögon som bars av alla på stränderna i Australien. Med sina stilsäkra solglasögon och kaxiga slogan "Le Specs, Le Tough" blev Le Specs namnet på allas läppar. Efter några tysta år gjorde företaget så en storstilad comeback 2006. Återigen har den klassiska logotypen med färgerna från den franska flaggan blivit synonymt med marknadens kaxigaste solglasögon. Så för den modemedvetna individen som söker en unik stil är Le Specs en gudagåva. Dessutom är solglasögon från Le Specs väldigt prisvärda, vilket gör att många kan unna sig lyxen att ha flera par.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.