Gå till kassa
Le Specs
  • Halfmoon Magic Black thumbnail
  • Halfmoon Magic Black thumbnail
  • Halfmoon Magic Black thumbnail

Halfmoon Magic Black

Le Specs

549 kr Rek. pris:549 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
141 mm
Glasbredd:
51 mm
Glashöjd:
45 mm
Näsbrygga:
20 mm
Skalmlängd:
150 mm
Material:
Plast
Färg:
Magic Black
Glasens färg:
Smoke mono
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Le Specs Halfmoon Magic är ännu en kandidat om titeln sommarens hetaste solglasögon från Le Specs.

Le Specs Halfmoon Magic från den australiensiska trendsättaren Le Specs är ett par solglasögon som är eleganta ända ut i skalmspetsarna. Le Specs bevisar återigen att de vet hur riktigt glamourösa och sofistikerade solglasögon ska se ut. Le Specs Halfmoon Magic förkroppsligar allt det Le Specs som varumärke står för. Det här är solglasögon som med sina förfinade drag borde tilltala många av er.

Den stilfulla och elegant formade fronten ger Le Specs Halfmoon Magic ett kraftfullt uttryck. De markerade hörnen bidrar till att ge Le Specs Halfmoon Magic en feminin utstrålning. Le Specs Halfmoon Magic är tillverkad av högkvalitativ plast som ramar in de ovala glasen på ett vackert sätt. Givetvis skyddar glasen dig också mot solens farliga UV-strålning.

Med Le Specs Halfmoon Magic har Le Specs lyckats ta fram ett par solglasögon som på ett elegant sätt sticker ut från mängden. Det här är solglasögon för den modemedvetne. Enligt oss här på LensWay är Le Specs Halfmoon Magic ett par solglasögon som har alla förutsättningar för att bli en riktig sommarfavorit.

Den här utgåvan av Le Specs Halfmoon Magic kommer i ett klassiskt svart utförande med silverfärgade detaljer och gråtonade glas.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg