Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

GG3535 S-5D65M

Gucci

Gucci
vertual mirror big image frame mask
Gucci
 • GG3535 S-5D65M thumbnail
 • GG3535 S-5D65M thumbnail
 • GG3535 S-5D65M thumbnail

Vårt pris:1495 kr Rek. pris:3100 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
54 mm
Glashöjd:
40 mm
Näsbrygga:
20 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Brown/Green/Red
Glasens färg:
Grey Gradient
Glasses Measurements

Mer om produkten

Modernt designad acetatbåge från Gucci med svart front. Bågen har stora grå gradalfärgade glas i kvadratisk form. Det svarta bryts effektfullt mot GUCCI:s rödgröna signarturfärger på skalmarna. Som en påminnelse återfinns logotypen både på skalmarna och på det högra glaset.

Modernt designad acetatbåge från Gucci med kaffebrun front. Bågen har stora bruna gradalfärgade glas i kvadratisk form. Det bruna bryts effektfullt mot GUCCI:s rödgröna signarturfärger på skalmarna. Som en påminnelse återfinns logotypen både på skalmarna och på det högra glaset.

Gucci är ett av vår planets mest prestigefyllda designermärken och deras solglasögon är eftertraktade världen över. Med över 90 år i branschen är Gucci dessutom något av en trendsättande institution inom modevärlden. Gucci är företaget som förkroppsligar ordet couture mer än någon annan. Berömda designers som Frida Giannini och Tom Ford har med säker hand lett det anrika modehuset mot otaliga triumfer. Solglasögon från Gucci hämtar alltid mycket inspiration från cat-walken och varumärkets långa historia. Ofta tar Gucci klassiska bågformer och ger dem en modern och lyxig twist. Är det solglasögon som utstrålar ren extravagans du är ute efter är det till Gucci du ska vända dig.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.