Gå till kassa
   Gents - För den moderna gentlemannen

   Gents - För den moderna gentlemannen

   Vår hyllning till en modern gentleman med stark stilkänsla och maskulin vibb. Elegant och sofistikerad med sinne för klassiska detaljer och utvalda accessoarer. Som Gents, en helt ny glasögonkollektion i modern vintage. Designad för män med karaktär och blick för en matchande båge. En tidlös kollektion med 12 sofistikerade modeller att mixa och uttrycka dig genom.
   Detaljer formar stilen

   Detaljer formar stilen

   Gents designades med inspiration från den klassiska gentlemannen men med en modern, levande twist. En blinkning till gentlemän som renodlat denna stil på film och i verkligheten. Du möter en kollektion med klassiska former i ett modigare utförande: pilot, rektangulär, fyrkantig, clubmaster och runda. Stilrena väldimensionerade glasögon som förhöjer både stil och ansiktsdrag. Bågar som vi döpt efter ikoniska män och karaktärer som på olika sätt gjort avtryck med sin stil & attityd.

   Välj alltid två bågar

   Välj alltid två bågar

   Lensway vill alltid uppmuntra till att hitta sin stil och förstärka sin garderob. Lika ofta som du byter plagg ska du kunna byta stil på bågar. Gents har något för alla tillfällen, från inspirerad vardag till uppklädd fest. Du får därför alltid ett extra par glasögon på ditt köp så att du är fri att variera dig. Du väljer dina två favoritbågar från valfri kollektion. När du hittat din perfekta match bland Gents bågar – kom ihåg att välja ett par till. I annan stil eller kanske i kompletterande nyans? Gents kommer i ett stort urval färger, även med snygga gradienter. Enkelslipade glas ingår alltid i bågen.

   Prova hemma gratis

   Prova hemma gratis

   Steg 1: Låna upp till 4 bågar i 10 dagar helt gratis och prova hemma i lugn och ro. Du behöver inget recept från din optiker, alla glas är utan styrka.

   Steg 2: Efter 10 dagar returnerar du kostnadsfritt provpaketet till oss.

   Steg 3: Hittat dina favoriter? Köp 2 men betala för 1! Gäller alla bågar, inte bara Gents. Dina glasögon beställer du på vår hemsida. Då fyller du även i ditt recept från din optiker. Du kan även välja solglas eller glas utan styrka.

   produkter

   1 - 24 av 24 produkter