Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Focus Dailies Progressives

  Alcon

  Produkten har utgått!

  Focus Dailies Progressives tillverkas inte längre, vi rekommenderar ett byte till Dailies AquaComfort Plus Multifocal. Detta är en lins med hög komfortkänsla och egenskaper för ökad bekvämlighet.

  newPresc@EOL

  Du kan använda din tidigare ordination för att köpa denna lins!

  Till ersättningslins »

  Specifikation

  Tillverkare
  Alcon
  Linstyp
  Progressiva endagslinser
  Styrkeomfång
  -6.00 till +5.00
  Baskurva
  8.6
  Diameter
  13.8
  Bärtid
  1 dag
  Material
  Nelfilicon A
  Vätskehalt
  69%

  Mer om produkten

  Under 2016 kommer Focus Dailies Progressives att sluta tillverkas. Finns inte din styrka så rekommenderar vi Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal istället men det kräver en nytillpassning hos din optiker.

  Focus Dailies Progressives är progressiva endagslinser. Progressiva linser hjälper ögat att fokusera på olika avstånd genom att linsens styrka skiftar gradvis. Focus Dailies Progressives är progressiva versioner av våra populäraste endagslinser. De har extra tunna kanter och är tillverkade av ett ickejoniskt material som motverkar proteinbeläggningar på linserna.

  Endagslinser kan användas under en dag och ska kastas efter varje användningstillfälle. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

  Hur tar jag reda på mina styrkor?

  Focus Dailies Progressives

  Du hittar dina linsvärden enklast genom att titta på ditt recept eller på dina gamla linsförpackningar. Bilden visar hur du hittar dina linsvärden på en vanlig linsförpackning. Skulle du fortfarande behöva hjälp med att hitta dina styrkor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här