Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Emma RB4277-601/5A

Ray-Ban

15%
Ray-Ban
"Exceptionell hållbarhet och spränghet design i ett."
Ray-Ban
  • Emma RB4277-601/5A thumbnail
  • Emma RB4277-601/5A thumbnail
  • Emma RB4277-601/5A thumbnail

1495 kr1271 kr Rek. pris:1740 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
51 mm
Glashöjd:
44 mm
Näsbrygga:
21 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Gold Mirror
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB4277 Emma är solglasögon som är lika trendiga som bekväma.

Letar du efter trendiga solglasögon med en stor dos attityd? Då är RB4277 Emma från Ray-Ban valet för dig. Denna Clubround-inspirerade båge är både tidlös elegant och modern i sin utstrålning. Den är tillverkad i det exceptionellt hållbara materialet polykarbonat. Vilket gör dem lika hållbara som de är sköna att titta på. Så, missa inte chansen att skydda dig mot solen i årets kanske läckraste solglasögon.

Den här utgåvan kommer i stilrent svart utförande med ljusbruna linser.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image