Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

EasySept Hydro+

- Bausch & Lomb

EasySept Hydro+

49 kr

Specifikation

Tillverkare
Bausch & Lomb
Konserveringsmedel
Nej

Mer om produkten

EasySept HYDRO+ är en peroxidvätska som rengör, desinficerar, neutraliserar och förvarar dina kontaktlinser.

EasySept HYDRO+ från Bausch & Lomb är en uppgradering av den populära EasySept. Denna sterila lösning rengör, desinficerar, neutraliserar och förvarar linser i ett enda steg. Dessutom så återfuktar EasySept HYDRO+ dina linser. Tack vare en kombination av ingredienser som binder, sprider och håller fukt kvar över hela linsytan, ger EasySept HYDRO+ ett behagligt linsbärande.

EasySept HYDRO+ är snabbverkande, på bara 4 timmar gör den rent dina linser. Den har ett aktivt rengöringssystem som innehåller bubblor, vilket underlättar avlägsnandet av protein- och fettansamlingar, medan lösningen dödar 99,9% av mikroorganismer för rena och bekväma linser.

EasySept HYDRO+ är fri från konserveringsmedel.

EasySept HYDRO+ används tillsammans med den medföljande katalysatorplattan för att desinficera dina linser. Neutraliseringsprocessen tar 4 timmar och då har peroxidlösningen omvandlats till konserveringsfri saltlösning. Viktigt är att du aldrig sätter i linserna innan peroxidlösningen är neutraliserad, då det orsakar en brännande känsla och kan skada dina ögon. EasySept HYDRO+ får heller aldrig appliceras direkt på ögat utan det medföljande etuit. Läs bruksanvisningen noggrant innan du börjar använda EasySept HYDRO+.

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.