Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

EasySept Hydro+

- Bausch & Lomb

EasySept Hydro+

109 kr

Specifikation

Tillverkare
Bausch & Lomb
Konserveringsmedel
Nej

Mer om produkten

EasySept HYDRO+ är en peroxidvätska som rengör, desinficerar, neutraliserar och förvarar dina kontaktlinser.

EasySept HYDRO+ från Bausch & Lomb är en uppgradering av den populära EasySept. Denna sterila lösning rengör, desinficerar, neutraliserar och förvarar linser i ett enda steg. Dessutom så återfuktar EasySept HYDRO+ dina linser. Tack vare en kombination av ingredienser som binder, sprider och håller fukt kvar över hela linsytan, ger EasySept HYDRO+ ett behagligt linsbärande.

EasySept HYDRO+ är snabbverkande, på bara 4 timmar gör den rent dina linser. Den har ett aktivt rengöringssystem som innehåller bubblor, vilket underlättar avlägsnandet av protein- och fettansamlingar, medan lösningen dödar 99,9% av mikroorganismer för rena och bekväma linser.

EasySept HYDRO+ är fri från konserveringsmedel.

EasySept HYDRO+ används tillsammans med den medföljande katalysatorplattan för att desinficera dina linser. Neutraliseringsprocessen tar 4 timmar och då har peroxidlösningen omvandlats till konserveringsfri saltlösning. Viktigt är att du aldrig sätter i linserna innan peroxidlösningen är neutraliserad, då det orsakar en brännande känsla och kan skada dina ögon. EasySept HYDRO+ får heller aldrig appliceras direkt på ögat utan det medföljande etuit. Läs bruksanvisningen noggrant innan du börjar använda EasySept HYDRO+.

Kommentera och betygsätt EasySept Hydro+

Betygsätt (1-5) * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Produktbetyg

(0 betyg)