Emporio Armani
  • EA4107-5089/73 thumbnail
  • EA4107-5089/73 thumbnail
  • EA4107-5089/73 thumbnail

EA4107-5089/73

Emporio Armani

1195 kr Rek. pris:1430 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
141 mm
Glasbredd:
59 mm
Glashöjd:
41 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
135 mm
Material:
Plast
Färg:
Matte Havana
Glasens färg:
Brown
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Från den stora modeleverantören Emporio Armani kommer dessa läckra solglasögon. Här pratar vi italiensk design när den är som bäst. EA4107 för osökt tankarna till snabba sportbilar och catwalken i Milano. De strömlinjeformade skalmarna och den mjukt fyrkantiga fronten ger en cool men stilmedveten look. På sidan av skalmen är den ikoniska Emporio Armani-örnen snyggt placerad. Linserna har ett UV4000-skydd som gör dig rustad att möta solens skadliga strålar

Den här utgåvan av EA4107 har en matt, brunmelerad färg med bruna glas.

Emporio Armani är ett varumärke som är känt världen över för sina fantastiskt designade produkter. De solglasögon som bär den klassiska örn-logotypen är också något utöver det vanliga. Solglasögon från Emporio Armani präglas nämligen alltid av ett hantverk i den högre skolan. Detta i kombination med design som utstrålar glamour och exklusivitet gör dem till riktiga vinnare. Det handlar om solglasögon som står huvud och axlar över det mesta som produceras idag. Giorgio Armani är dessutom själv designmässigt starkt involverad i allt som bär Emporio Armanis namn. Det märks på dessa högkvalitativa solglasögon där inget lämnats åt slumpen. Emporio Armani är märket för dig som inte nöjer dig med något annat än det bästa.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.