Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

EA4104-5063/11

Emporio Armani

15%
Emporio Armani
"Solglasögon du inte kan motstå."
Emporio Armani
  • EA4104-5063/11 thumbnail
  • EA4104-5063/11 thumbnail
  • EA4104-5063/11 thumbnail

Vårt pris:1195 kr1016 kr Rek. pris:1430 kr

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
145 mm
Glasbredd:
57 mm
Glashöjd:
43 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Grey Gradient
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Den klassiska Emporio Armani-örnen är en garanti för kvalitet. Det är sedan gammalt. Så när du ser solglasögon som bär den symbolen på skalmarna vet du vad du får. Det handlar om ett italienskt hantverk av yppersta klass. EA4104 är med sina rena och stilsäkra drag verkligen inget undantag. Det här är solglasögon du vill åldras tillsammans med. Den distinkta fronten och de snygga skalmarna utstrålar stil och klass. Och glasen ger dig ett 100% UV-skydd. För dig som har höga krav på kvalitet och design är EA4104 ett säkert kort.

Den här utgåvan av 0EA4104 är svart med gråtonade glas.

Emporio Armani är ett varumärke som är känt världen över för sina fantastiskt designade produkter. De solglasögon som bär den klassiska örn-logotypen är också något utöver det vanliga. Solglasögon från Emporio Armani präglas nämligen alltid av ett hantverk i den högre skolan. Detta i kombination med design som utstrålar glamour och exklusivitet gör dem till riktiga vinnare. Det handlar om solglasögon som står huvud och axlar över det mesta som produceras idag. Giorgio Armani är dessutom själv designmässigt starkt involverad i allt som bär Emporio Armanis namn. Det märks på dessa högkvalitativa solglasögon där inget lämnats åt slumpen. Emporio Armani är märket för dig som inte nöjer dig med något annat än det bästa.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image