Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

EA4058-5063/81

Emporio Armani

15%
Emporio Armani
"Klassisk design med en modern twist."
Emporio Armani
  • EA4058-5063/81 thumbnail
  • EA4058-5063/81 thumbnail
  • EA4058-5063/81 thumbnail

1495 kr1271 kr Rek. pris:1870 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
58 mm
Glashöjd:
38 mm
Näsbrygga:
17 mm
Skalmlängd:
140 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Grey
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Stilfulla EA4058 från Emporio Armani är en given hit på stranden.

När solen lyser finns det inget bättre än att dölja ögonen bakom ett par riktigt schyssta solglasögon. EA4058 från Emporio Armani är en given vinnare på såväl stranden som uteserveringen. Bågen är tillverkad av propionat och metall. Vilket gör den väldigt lätt och bekväm att bära. Den rektangulära fronten är smickrande för de flesta ansikten, och ger dig en modern och trendig look. Den här versionen är dessutom utrustade med polariserande glas som tar bort bländningar och gör livet lite enklare.

Den här utgåvan av EA4058 kommer i ett svart och grått utförande, med gråa polariserande glas.

Emporio Armani är ett varumärke som är känt världen över för sina fantastiskt designade produkter. De solglasögon som bär den klassiska örn-logotypen är också något utöver det vanliga. Solglasögon från Emporio Armani präglas nämligen alltid av ett hantverk i den högre skolan. Detta i kombination med design som utstrålar glamour och exklusivitet gör dem till riktiga vinnare. Det handlar om solglasögon som står huvud och axlar över det mesta som produceras idag. Giorgio Armani är dessutom själv designmässigt starkt involverad i allt som bär Emporio Armanis namn. Det märks på dessa högkvalitativa solglasögon där inget lämnats åt slumpen. Emporio Armani är märket för dig som inte nöjer dig med något annat än det bästa.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image