Emporio Armani
  • EA4033-5229/T3 thumbnail
  • EA4033-5229/T3 thumbnail
  • EA4033-5229/T3 thumbnail

EA4033-5229/T3

Emporio Armani

1495 kr Rek. pris:1760 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
56 mm
Glashöjd:
39 mm
Näsbrygga:
17 mm
Skalmlängd:
140 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
Grey Gradient
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

EA4033 är ett par vidunderligt eleganta solglasögon från Emporio Armani.

Från klassiska Emporio Armani kommer dessa galet fina solglasögon. EA4033 är ett skinande exempel på italienskt hantverk när det är som bäst. Med dessa på näsan får du både skydd och stil av absolut världsklass.

De polariserande glasen tar effektivt bort all bländning, vilket är extra viktigt när du till exempel kör bil eller är ute på sjön. För det är som de säger: “once you go polarized, you never go back”. Med sin fyrkantiga front och raka skalmar är EA4033 också både bekväm och smickrande för de allra flesta ansikten.

Den här versionen av EA4033 är svart och grå, med gråa polariserande glas.

Emporio Armani är ett varumärke som är känt världen över för sina fantastiskt designade produkter. De solglasögon som bär den klassiska örn-logotypen är också något utöver det vanliga. Solglasögon från Emporio Armani präglas nämligen alltid av ett hantverk i den högre skolan. Detta i kombination med design som utstrålar glamour och exklusivitet gör dem till riktiga vinnare. Det handlar om solglasögon som står huvud och axlar över det mesta som produceras idag. Giorgio Armani är dessutom själv designmässigt starkt involverad i allt som bär Emporio Armanis namn. Det märks på dessa högkvalitativa solglasögon där inget lämnats åt slumpen. Emporio Armani är märket för dig som inte nöjer dig med något annat än det bästa.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.