Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

EA4029-5063 8G

Emporio Armani

Emporio Armani
Emporio Armani
  • EA4029-5063 8G thumbnail
  • EA4029-5063 8G thumbnail
  • EA4029-5063 8G thumbnail

995 kr Rek. pris:1320 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

Mått & Specifikationer

Bredd:
139 mm
Glasbredd:
64 mm
Glashöjd:
47 mm
Näsbrygga:
13 mm
Skalmlängd:
130 mm
Material:
Plast
Färg:
Matte Black
Glasens färg:
Grey Gradient
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Solglasögon från Emporio Armani är Italiensk lyxdesign när den är som bäst, och EA4029 är inget undantag. De är ett par stora, rektangulära bågar med tjock näsbrygga som helt klart får dig att stå ut - på ett bra sätt! Emporio Armanis snygga logotyp finns framträdande på skalmen.

Den här utgåvan av EA4029 kommer i ett klassiskt svart utförande med matt ytfinish och gråtonade glas.

Emporio Armani är ett varumärke som är känt världen över för sina fantastiskt designade produkter. De solglasögon som bär den klassiska örn-logotypen är också något utöver det vanliga. Solglasögon från Emporio Armani präglas nämligen alltid av ett hantverk i den högre skolan. Detta i kombination med design som utstrålar glamour och exklusivitet gör dem till riktiga vinnare. Det handlar om solglasögon som står huvud och axlar över det mesta som produceras idag. Giorgio Armani är dessutom själv designmässigt starkt involverad i allt som bär Emporio Armanis namn. Det märks på dessa högkvalitativa solglasögon där inget lämnats åt slumpen. Emporio Armani är märket för dig som inte nöjer dig med något annat än det bästa.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image