Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

EA2033-3094/87

Emporio Armani

Emporio Armani
"Farligt trendig pilotbåge från Italien."
Emporio Armani
  • EA2033-3094/87 thumbnail
  • EA2033-3094/87 thumbnail
  • EA2033-3094/87 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1540 kr

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
145 mm
Glasbredd:
64 mm
Glashöjd:
42 mm
Näsbrygga:
15 mm
Skalmlängd:
130 mm
Material:
Metall
Färg:
Black
Glasens färg:
Grey
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Solglasögon av högsta klass från klassiska Emporio Armani.

Elegant och trendig pilotbåge från en av hovleverantörerna när det kommer till stilfull design, Emporio Armani. Är du på jakt efter solglasögon som utstrålar stil och klass? Då behöver du inte leta längre. EA2033 är valet för dig. Här har vi ett italienskt hantverk där varje detalj håller högsta klass. Glasen ger dig ett 100% UV400-skydd. Så, se till att skydda dig mot solens skadliga strålar med stil, investera i ett par EA2033.

På den här utgåvan av EA2033 är skalmar och front svarta medan glasen är gråa.

Emporio Armani är ett varumärke som är känt världen över för sina fantastiskt designade produkter. De solglasögon som bär den klassiska örn-logotypen är också något utöver det vanliga. Solglasögon från Emporio Armani präglas nämligen alltid av ett hantverk i den högre skolan. Detta i kombination med design som utstrålar glamour och exklusivitet gör dem till riktiga vinnare. Det handlar om solglasögon som står huvud och axlar över det mesta som produceras idag. Giorgio Armani är dessutom själv designmässigt starkt involverad i allt som bär Emporio Armanis namn. Det märks på dessa högkvalitativa solglasögon där inget lämnats åt slumpen. Emporio Armani är märket för dig som inte nöjer dig med något annat än det bästa.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image