Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

DY4092-3569 13

DKNY

DKNY
vertual mirror big image frame mask
DKNY
 • DY4092-3569 13 thumbnail
 • DY4092-3569 13 thumbnail
 • DY4092-3569 13 thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1260 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
140 mm
Glasbredd:
57 mm
Glashöjd:
45 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
140 mm
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Trendiga DY4092 från DKNY är ett par solglasögon som utstrålar glamour och stil i massor.

DY4092 från det amerikanska modehuset DKNY är med sin strålande elegans ett par solglasögon som kommer vinna mångas hjärtan i sommar. Det här är solglasögon som med sin feminina utstrålning är vackert utformade för det kvinnliga ansiktet. DY4092 är med sina stora glas och slimmade skalmar en fantastisk kombination av stil och funktion.

DKNY är kända för sina eleganta och sofistikerade solglasögon, och DY4092är verkligen inget undantag. De stora ovala glasen ger DY4092 en cool aura som känns väldigt trendriktig. DY4092 skyddar givetvis dina ögon mot solens farliga UV-strålning samtidigt som de ger dig den rätta stilen. Solglasögon som de här är lika mycket en accessoar som de är ett skydd för dina ögon, DY4092 övertygar lika mycket när det gäller hantverket som designen. Det här är enligt oss på LensWay ett par solglasögon som med sina stilfulla drag borde tilltala många.

Den här utgåvan av DY4092 kommer i ett vackert honungsfärgat utförande med bruntonade glas.

Om du är på jakt efter sofistikerade och eleganta solglasögon är DKNY alltid ett intressant namn. DKNY startades på 1980-talet av modeskaparen Donna Karan. Hon hade visioner om ett nytt och fräscht formspråk och resultatet lät inte vänta på sig. DKNY är idag ett av världens mest kända och respekterade namn i modebranschen. Solglasögon från DKNY kännetecknas ofta av stilrena linjer och urbana färger. Det är en stil som har sina rötter i New Yorks storstadspuls. För den modemedvetna kvinnan eller mannen är solglasögon från DKNY ett fantastiskt val.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.