Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

D0305B Disney

Polaroid Kids

Polaroid Kids
vertual mirror big image frame mask
Polaroid Kids
 • D0305B Disney thumbnail
 • D0305B Disney thumbnail
 • D0305B Disney thumbnail

Vårt pris:249 kr Rek. pris:249 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
110 mm
Glasbredd:
45 mm
Glashöjd:
33 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
105 mm
Material:
Plast
Färg:
Mickey Red/Rose
Glasens färg:
Grey
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

Disney D0305 är ett par häftiga barnsolglasögon som passar barn i åldrarna 0-3 år.

Disney D0305 är ett par barnsolglasögon från Polaroid som effektivt skyddar ditt barns ögon. Disney D0305 är resultatet av ett sammarbete mellan glasögontillverkaren Polaroid och det ikoniska varumärket Disney. På skalmarna kan du därför se ett fräckt Kalle Anka-mönster. Disney D0305 är dessutom utrustad med flexibla skalmar och ett gummisnöre som håller solglasögonen på plats. Vilket gör dessa solglasögon väl rustade för många lekfulla dagar under solen.

Den här utgåvan av D0305 kommer i ett läckert rött utförande med grå polariserande glas.

Polaroid Kids är namnet på Polaroids kollektion med barnsolglasögon. Här hittar du solglasögon som ger ditt barn ett högklassigt skydd mot solens skadliga strålning. Det är ett faktum att barns ögon är känsligare för solen än vuxnas. Därför är det väldigt viktigt att de får solglasögon av högsta kvalitet. Med solglasögon från Polaroid Kids får de just det. Dessa solglasögon har nämligen alla polariserande glas med ett 100% UV400-skydd. Dessutom är de tillverkade av ett allergifritt-material. Förutom att de är av högsta kvalitet är de också väldigt läckra att se på. Polaroid Kids ger barnen det bästa från två världar, d.v.s. skydd och design av absolut toppklass.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.