Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Polaroid Kids

  D0305B Disney

  Polaroid Kids D0305B Disney
  vertual mirror big image frame mask
  Polaroid Kids
  • D0305B Disney thumbnail
  • D0305B Disney thumbnail
  • D0305B Disney thumbnail

  Vårt pris:249 kr199 kr Rek. pris:249 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  110 mm
  Glasbredd:
  45 mm
  Glashöjd:
  33 mm
  Näsbrygga:
  18 mm
  Skalmlängd:
  105 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Mickey Red/Rose
  Glasens färg:
  Grey
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Disney D0305 är ett par häftiga barnsolglasögon som passar barn i åldrarna 0-3 år.

  Disney D0305 är ett par barnsolglasögon från Polaroid som effektivt skyddar ditt barns ögon. Disney D0305 är resultatet av ett sammarbete mellan glasögontillverkaren Polaroid och det ikoniska varumärket Disney. På skalmarna kan du därför se ett fräckt Kalle Anka-mönster. Disney D0305 är dessutom utrustad med flexibla skalmar och ett gummisnöre som håller solglasögonen på plats. Vilket gör dessa solglasögon väl rustade för många lekfulla dagar under solen.

  Den här utgåvan av D0305 kommer i ett läckert rött utförande med grå polariserande glas.

  Polaroid Kids är namnet på Polaroids kollektion med barnsolglasögon. Här hittar du solglasögon som ger ditt barn ett högklassigt skydd mot solens skadliga strålning. Det är ett faktum att barns ögon är känsligare för solen än vuxnas. Därför är det väldigt viktigt att de får solglasögon av högsta kvalitet. Med solglasögon från Polaroid Kids får de just det. Dessa solglasögon har nämligen alla polariserande glas med ett 100% UV400-skydd. Dessutom är de tillverkade av ett allergifritt-material. Förutom att de är av högsta kvalitet är de också väldigt läckra att se på. Polaroid Kids ger barnen det bästa från två världar, d.v.s. skydd och design av absolut toppklass.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt D0305B Disney

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)