Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

Välkommen tillbaka! Här är produkterna från ditt senaste besök

D0205C Disney

Polaroid Kids

Polaroid Kids
vertual mirror big image frame mask
Polaroid Kids
 • D0205C Disney thumbnail
 • D0205C Disney thumbnail
 • D0205C Disney thumbnail

Vårt pris:249 kr Rek. pris:249 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
110 mm
Glasbredd:
46 mm
Glashöjd:
28 mm
Näsbrygga:
9 mm
Skalmlängd:
100 mm
Material:
Plast
Färg:
Mickey Light Blue
Glasens färg:
Grey
Glasses Measurements

Mer om produkten

Disney D0205 är ett par barnsolglasögon som riktar sig till barn i åldrarna 0-3 år.

Disney D0205 är ett par barnsolglasögon som barnen kommer att älska. Disney D0205 är resultatet av ett sammarbete mellan den klassiska glasögontillverkaren Polaroid och barnens stora favoriter Disney. På utsidan av skalmen ses därför Musse Pigg och texten ”Play all day”. Polaroid har alltid varit ett namn förknippat med högkvalitativa glas. Med Disney D0205 får barnen därför polariserande glas som ger ett 100% skydd mot solens farliga UV-strålar. Glasen ger dessutom ett blänkfritt och bekvämt seende. För att solglasögonen ska hålla sig på plats är de även utrustad med ett gummisnöre mellan skalmändarna.

Den här utgåvan av Disney D0205 kommer i ett blått utförande. De polariserande glasen är gråa.

Polaroid Kids är namnet på Polaroids kollektion med barnsolglasögon. Här hittar du solglasögon som ger ditt barn ett högklassigt skydd mot solens skadliga strålning. Det är ett faktum att barns ögon är känsligare för solen än vuxnas. Därför är det väldigt viktigt att de får solglasögon av högsta kvalitet. Med solglasögon från Polaroid Kids får de just det. Dessa solglasögon har nämligen alla polariserande glas med ett 100% UV400-skydd. Dessutom är de tillverkade av ett allergifritt-material. Förutom att de är av högsta kvalitet är de också väldigt läckra att se på. Polaroid Kids ger barnen det bästa från två världar, d.v.s. skydd och design av absolut toppklass.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.