Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Polaroid Kids

  D0204B Disney

  Polaroid Kids D0204B Disney
  vertual mirror big image frame mask
  Polaroid Kids
  • D0204B Disney thumbnail
  • D0204B Disney thumbnail
  • D0204B Disney thumbnail

  Vårt pris:249 kr199 kr Rek. pris:249 kr

  Mått & Specifikationer

  Bredd:
  110 mm
  Glasbredd:
  45 mm
  Glashöjd:
  29 mm
  Näsbrygga:
  13 mm
  Skalmlängd:
  100 mm
  Material:
  Plast
  Färg:
  Mickey Red/Rose
  Glasens färg:
  Grey
  Glasses Measurements

  Mer om produkten

  Disney D0204 är ett par barnsolglasögon som riktar sig till barn i åldrarna 0-3 år.

  Disney D0204 är ett par barnsolglasögon som ger ett 100% skydd mot solens farliga UV-strålar. Barn spenderar mycket tid utomhus och då är det viktigt att skydda ögonen. Disney D0204 har polariserande glas som förutom att skydda mot UV-strålning även ger en bländfri synskärpa. Men Disney D0204 skyddar inte bara, de är snygga också. På utsidan av skalmarna återfinns ett färgglatt mönster med Musse Pigg i centrum. Solglasögonen har även flexibla skalmar och gummisnören som håller solglasögonen på plats.

  Den här utgåvan av Disney D0204 är rosa och lila med ett färgglatt mönster på skalmarnas utsidor. De polariserande glasen är gråa.

  Polaroid Kids är namnet på Polaroids kollektion med barnsolglasögon. Här hittar du solglasögon som ger ditt barn ett högklassigt skydd mot solens skadliga strålning. Det är ett faktum att barns ögon är känsligare för solen än vuxnas. Därför är det väldigt viktigt att de får solglasögon av högsta kvalitet. Med solglasögon från Polaroid Kids får de just det. Dessa solglasögon har nämligen alla polariserande glas med ett 100% UV400-skydd. Dessutom är de tillverkade av ett allergifritt-material. Förutom att de är av högsta kvalitet är de också väldigt läckra att se på. Polaroid Kids ger barnen det bästa från två världar, d.v.s. skydd och design av absolut toppklass.

  Passform

  Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
  Glasses fit image

  Kommentera och betygsätt D0204B Disney

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)