Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Ändra uppgifter
 • Upprepa beställning

Craig & Karl Flatliner Gloss Polka Tortoise

Le Specs

Le Specs
vertual mirror big image frame mask
Le Specs
 • Craig & Karl Flatliner Gloss Polka Tortoise thumbnail
 • Craig & Karl Flatliner Gloss Polka Tortoise thumbnail
 • Craig & Karl Flatliner Gloss Polka Tortoise thumbnail

Vårt pris:295 kr Rek. pris:799 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
141 mm
Glasbredd:
50 mm
Glashöjd:
41 mm
Näsbrygga:
9 mm
Skalmlängd:
155 mm
Färg:
Gloss Polka Tortoise
Glasens färg:
Smoke Mono
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Konstnärsduon Craig & Karl har tillsammans med Le Specs skapat en kollektion med solglasögon som står för något nytt och fräscht. Dessa limiterade solglasögon kännetecknas av exotiska och innovativa former, samtidigt som det finns något väldigt tidlöst över designen. Craig & Karl har ursprungligen utgått från handskrivna, snirkliga linjer i skapandeprocessen. Det har sedan resulterat i solglasögon som på ett lekfullt sätt blandar det gamla med det nya. Med sina nyckelhålsformade näsbryggor och nyckelformade skalmar är det här solglasögon som reflekterar en värld full av gömda budskap och hemliga koder. Ränder samsas med starka färger på ett alltigenom harmoniskt sätt. Dessa unika solglasögon från Le Specs kommer helt enkelt att göra dig till sommarens stjärna.

Le Specs är modeföretaget som på 1980-talet blev synonymt med begreppet "Euro Chic" och hippa solglasögon som bars av alla på stränderna i Australien. Med sina stilsäkra solglasögon och kaxiga slogan "Le Specs, Le Tough" blev Le Specs namnet på allas läppar. Efter några tysta år gjorde företaget så en storstilad comeback 2006. Återigen har den klassiska logotypen med färgerna från den franska flaggan blivit synonymt med marknadens kaxigaste solglasögon. Så för den modemedvetna individen som söker en unik stil är Le Specs en gudagåva. Dessutom är solglasögon från Le Specs väldigt prisvärda, vilket gör att många kan unna sig lyxen att ha flera par.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

 • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
 • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.