Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Clubround RB4246-990

Ray-Ban

Ray-Ban
Ray-Ban
  • Clubround RB4246-990 thumbnail
  • Clubround RB4246-990 thumbnail
  • Clubround RB4246-990 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1630 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
51 mm
Glashöjd:
46 mm
Näsbrygga:
19 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Havana Gold
Glasens färg:
G15 Green
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB4246 Clubround från den stilbildande glasögontillverkaren Ray-Ban är ett par solglasögon vars design verkligen utmärker dem. Pålitliga Ray-Ban vet hur man tar fram solglasögon som kombinerar design med funktion, och RB4242 är inget undantag. RB4246 är unikt designade och är en sammanslagning av två av de allra mest framgångsrika och ikoniska glasögonstilarna; Clubmaster och Round. Trots deras starka historia är RB4246 egenhändigt på god väg att bli en ikon.

RB4246 är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. Passa på att köpa dina RB4246 här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

Den här utgåvan av RB4246 kommer i färgerna Havana och guld, och med klassiskt grönt glas och detaljer i guld.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.