Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Clearly Colors

  Clearly Contacts

  Produkten har utgått!

  Clearly Colors tillverkas inte längre, vi rekommenderar ett byte till FreshLook ColorBlends. Detta är en lins med hög komfortkänsla och egenskaper för ökad bekvämlighet.

  newPresc@EOL

  Du kan använda din tidigare ordination för att köpa denna lins!

  Till ersättningslins »

  Specifikation

  Tillverkare
  Clearly Contacts
  Linstyp
  Färgade månadslinser
  Styrkeomfång
  Utan styrka
  Baskurva
  8.6
  Diameter
  14.0
  Bärtid
  1 månad
  Material
  Polymacon
  Vätskehalt
  38%
  UV-skydd
  Ja, mindst 97% af UVB och 82% af UVA

  Mer om produkten

  Clearly Colors är starkt färgade månadslinser som täcker den naturliga ögonfärgen. Clearly Colors ger en melerad effekt och finns i sju olika färger. De passar både för naturligt ljusa och mörka ögon eftersom linsernas färg täcker över irisen och inte släpper igenom den naturliga ögonfärgen. Clearly Colors finns endast utan styrka. Observera att färgerna är starka och att vi inte kan garantera färgresultatet!

  Månadslinser kan användas i upp till en månad. De ska tas ut och rengöras varje kväll och sättas in igen nästa morgon. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

  Hur tar jag reda på mina styrkor?

  Clearly Colors

  Du hittar dina linsvärden enklast genom att titta på ditt recept eller på dina gamla linsförpackningar. Bilden visar hur du hittar dina linsvärden på en vanlig linsförpackning. Skulle du fortfarande behöva hjälp med att hitta dina styrkor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel

  Hitta dina linser här