Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Champion MT-003T4

Champion MT-003T4

Carrera
"Själva bågen är tillverkad i metall vilket ger en härlig finish."
Carrera
  • Champion MT-003T4 thumbnail
  • Champion MT-003T4 thumbnail
  • Champion MT-003T4 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1310 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
145 mm
Glasbredd:
61 mm
Glashöjd:
50 mm
Näsbrygga:
13 mm
Skalmlängd:
135 mm
Material:
Metall
Färg:
Matte Black
Glasens färg:
Light Grey
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Trots att Carrera CHAMPION MT-003T4 redan funnits några år på marknaden är solglasögonen fortfarande riktigt populära. Det är en klassisk unisex-modell som passar de flesta stilar. Själva bågen är tillverkad i metall vilket ger en härlig finish. De flexibla näskuddarna ger också en hög komfort och bra stabilitet åt användaren. Men det är den läckra designen hos dessa solglasögon som får högst betyg av vår egen testpanel. Partiet mellan de stora gråfärgade glasen är italiensk design när den är som bäst. De smidiga skalmarna med den subtila logotypen som viskar Carrera är ännu ett tecken på vem som är den riktiga mästaren bland solglasögon.Carrera tillverkar solglasögon som kombinerar innovativ och äventyrlig design med kvalitet av högsta klass. Genom ett löpande samarbete med världens främsta idrottare och forskare, har Carrera med sina solglasögon ständigt legat i utvecklingens framkant. Namnet Carrera har på detta sätt blivit synonymt med solglasögon som är lika tekniskt avancerade som de är eleganta. Carrera grundades redan 1956 och fick sitt namn från racingtävlingen Carrera Panamericana som hölls i Mexiko. Faktum är också att motorsport alltid varit en stor inspirationskälla för Carrera. Solglasögon från Carrera kännetecknas därför ofta av design som för tankarna till snabba sportbilar.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.