Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Carrera 5003-DDM1L

Carrera

Carrera
Carrera
  • Carrera 5003-DDM1L thumbnail
  • Carrera 5003-DDM1L thumbnail
  • Carrera 5003-DDM1L thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1310 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
145 mm
Glasbredd:
58 mm
Glashöjd:
46 mm
Näsbrygga:
16 mm
Skalmlängd:
140 mm
Material:
Plast
Färg:
Havana
Glasens färg:
Brown
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Carrera är ett av de allra mest populära solglasögonmärket i världen. Carrera grundades i Österrike på 50-talet, och grundaren var inspirerad av långdistansbiltävlingen Carrera Panamericana, som gick av stapeln i Mexiko, när han tog fram glasögonen. Carrera har, under stor del av sitt existerande, fokuserat på sport såsom skidmasker och motorcykelglasögon vilket märks än idag i deras nya modeller.

Carrera kombinerar tekniska innovationer med design, och 5003-DDM1L är inget undantag. Den här utgåvan av 5003-DDM1L kommer i färgen Havana. Carreras logotyp finns på utsidan av skalmarna.

Carrera tillverkar solglasögon som kombinerar innovativ och äventyrlig design med kvalitet av högsta klass. Genom ett löpande samarbete med världens främsta idrottare och forskare, har Carrera med sina solglasögon ständigt legat i utvecklingens framkant. Namnet Carrera har på detta sätt blivit synonymt med solglasögon som är lika tekniskt avancerade som de är eleganta. Carrera grundades redan 1956 och fick sitt namn från racingtävlingen Carrera Panamericana som hölls i Mexiko. Faktum är också att motorsport alltid varit en stor inspirationskälla för Carrera. Solglasögon från Carrera kännetecknas därför ofta av design som för tankarna till snabba sportbilar.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.