Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Bowie Matte Ink

Le Specs

15%
Le Specs
Le Specs
  • Bowie Matte Ink thumbnail
  • Bowie Matte Ink thumbnail
  • Bowie Matte Ink thumbnail

495 kr421 kr Rek. pris:549 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
144 mm
Glasbredd:
53 mm
Glashöjd:
42 mm
Näsbrygga:
20 mm
Skalmlängd:
150 mm
Material:
Plast
Färg:
Matte Ink
Glasens färg:
Smoke Mono
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Le Specs Bowie är ett par trendiga solglasögon som superstjärnan Rihanna tagit till sitt hjärta.

Le Specs Bowie från det trendsättande varumärket Le Specs är ett par solglasögon som drar blickarna till sig. Det känns därför helt naturligt att superstjärnan och modeikonen Rihanna ofta kan ses i ett par Le Specs Bowie. Den kraftfullt fyrkantiga formen ger tillsammans med de robusta skalmarna en design som känns extremt vital och fräsch.

Le Specs Bowie är helt klart en blivande storsäljare och en av stjärnorna i Le Specs sommarkollektion för 2014. Namnet har bågen fått från den brittiska rocksångaren David Bowie. Följaktligen är det här också ett par solglasögon som andas klass och sofistikation in minst detalj. Le Specs Bowie är utan tvekan en riktig fullträff för de australiensiska trendsättarna i Le Specs.

Du får så klart med Le Specs Bowie även ett 100 % skydd mot solens skadliga UV-strålning. Det här är ett par solglasögon som skyddar dina ögon med stil. Gör nu som Rihanna du också och välj Le Specs Bowie. Vi vill påstå att du får det svårt att hitta ett par mer eleganta- och prisvärda solglasögon. Le Specs Bowie fungerar lika bra på man som på kvinna.

Den här utgåvan av Le Specs Bowie kommer i ett läckert bläckfärgat utförande med grå spegelblanka glas.

Le Specs är modeföretaget som på 1980-talet blev synonymt med begreppet "Euro Chic" och hippa solglasögon som bars av alla på stränderna i Australien. Med sina stilsäkra solglasögon och kaxiga slogan "Le Specs, Le Tough" blev Le Specs namnet på allas läppar. Efter några tysta år gjorde företaget så en storstilad comeback 2006. Återigen har den klassiska logotypen med färgerna från den franska flaggan blivit synonymt med marknadens kaxigaste solglasögon. Så för den modemedvetna individen som söker en unik stil är Le Specs en gudagåva. Dessutom är solglasögon från Le Specs väldigt prisvärda, vilket gör att många kan unna sig lyxen att ha flera par.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image